Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 21.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka poučuje myšáčka o používání počítače :-)
Martinka se dnes cítí podstatně lépe, je to vidět na její čilosti, rozpovídanosti a hlavně na množství hraček vyrabovaných ze skříňky. Zatímco v uplynulých dnech chtěla Martinka pouze předčítat z knížky, dneska si sama hrála. Takový nepořádek v obyváku nepamatujeme. Dalo by se říci, že si nutně musela vynahradit uplynulé dny :-)
V dopoledních hodinách se mi povedlo na chvilku odjet z práce a dopravit druhou lahvičku s Martinčinou močí do laboratoře. Dana mezitím volala doktorce na výsledky té první. Prý je to v pořádku, pouze se našly stopy krve v moči. Uvidíme, jak dopadnou další výsledky. Předepsaná antibiotika Martinka užívá dál i přes jednu velmi nepříjemnou věc. Pokud bere ten sirup, nesmí hamat nic kyselého. To se lehce řekne, ale Martinka v poslední době jedla hodně kyselého ovoce a to jí teď chybí. Myslím například pomeranče, mandarinky a kiwi. Konkrétně, čím je kiwíčko kyselejší, tím je s ním Marťa spokojenější a hází kyselejší ksichtíčky ;-)
Po mém příchodu z práce ke mně Martinka přiběhla, v ručicce třímala šátek a již od dveří křičela,"Tatínek, dělat babičku!" Jednou jsem si před ní uvázal šátek na hlavu a teď musím dělat každou chvíli starého vlka převlečeného za babičku :-)
Martinka mě mimo jiné překvapila i svojí novou verzí jedné známé říkanky,"Mámo, táto pustíme kocoura, vyčůrá, mámo, táto myška pryč!" Marně ji vysvětlujeme,"Martinko, kocour tu myšku vyšťourá, ne vyčůrá!" :-) Trvá si však na svém a přesvědčit se nenechá.
Při svačince u nás zůstala na chvíli teta od sousedů. Rozbila se jí pračka a tak si přišla vyprat k nám. Chvíli jsem se bezvýsledně snažil do Martinky dostat jogurtek. Nakonec ji nakrmila teta. Měli byste vidět jak s ní otevírala pusinku. To se mnou ani náhodou :-)
Na dnešní fotografii Martinka poučuje svého plyšáčka-myšáčka,"Myšáčku, nesmíš sahat, počítač!" To že na něj sahá sama, bere jako samozřejmost. Občas ho i zapne, trefí-li se na správný čudlík :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist