Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 05.12.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka rozbaluje mikuláše :-)
Včera po aktualizaci stránek naše Martinka vedle v ložnici ožila. Začala si povídat, povídala a povídala, až usnula o půl desáté. Neustále poučovala spinkacího medvídka, říkala mu například,"Martinka zdravá bude, maminka nebude dávat sirupek!" Tak bych mohl ještě pokračovat ;-)
To, že je Martince lépe se začíná projevovat i zlepšujícím se přístupu k jídlu. I když občas dokáže Danu pěkně vytočit. Daně totiž není moc dobře, má rýmu, bolí ji hlava a tak stačí opravdu málo. Navečer dávali nový večerníček Bob a Bobek - králíci z klobouku a Martinku tak zaujal, že během něho vybumbala bez mrknutí oka obvyklých 200 ml Sunaru. Jindy ho dopíjí ještě po večerníčku :-)
Dnes chodili čerti a Mikuláš, jak jistě dobře víte. Martinka opravdového čerta doposud neviděla a i tak z něho má respekt, jak nám dnes ukázala. Povídám jí v kuchyni při pohledu z okna,"Martinko, venku chodí čerti!" Na to mi odpověděla,"Tatínku, čerti venku choděj, podííváám!" Asi za půl hodiny Dana otevřela okno, z venku se ozývalo zvonění a volala na Marťu,"Martinko, venku jdou čerti a Mikuláš, pojď se podívat za dveře zdali tam něco nenechali!" Martinka poznala, že jde do tuhého a za žádnou cenu ke dveřím nechtěla. Tak jsme ji vzali za ručičky a otevřeli dveře. Skutečně, za dveřmi ležela ponožka s ovocem, taška s autíčkem a kostkou a čokoládový adventní kalendář. Martinka byla moc ráda. Však ji můžete vidět při rozbalování v obyváku. Jenomže se potom začala vztekat, hodila několikrát kostkou a autíčkem, tak jsem ji pěkně plácl přes ručičku. To bylo křiku, ale nic se nedá dělat. S hračkami se nehází ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist