Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 06.12.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Blbneme s Martinkou :-)
Celé odpoledne a večer trávíme s Martinkou sami doma. Dana se účastní nějaké firemní akce, takže již od půl jedné hlídala Martinku teta od sousedů a já přijel domů až po třetí. Naštěstí kolegům z Anglie letělo letadlo, takže jsem mohl jít z práce relativně brzo :-)
Je to zvláštní, jestliže je doma i Dana, chce Martinka neustále všechno od maminky. Pokud doma není, ve všem se spokojí s tatínkem. Ať už se jedná o jídlo, čtení knížky, hraní nebo večerní usínání. To si vyloženě užívám, neboť je-li doma Dana, nesmím do ložnice ani nakouknout. Martinka jinak brečí a volá maminku. Dnes je to v pohodě, Martinku jsem uložil do postýlky, vybumbala pouze dvě lahvičky čaje, dvakrát chtěla čůrat do nočníčku, pověděl jsem jí pohádku a jednou si zblízka prohlédla medvídky na dveřním závěsu. Prostě pohoda. V tuto chvíli se vyloženě baví. Opakuje,"Martinko, je tam Martinka, sypat budeme, Marečku sypat budeme, teto sypat budeme, Ondro sypat budeme. Namaluju pána, tulipána pán pán tulipán červenej. Zelený stomečky zalejvat budeme sou suchý. Jedeme autem jedeme na nočníček nejdeme medvídku, páánečku, do potýlky deme, spinkat budeme!" ;-)
Odpoledne Martinka vysvětlovala tetě původ svých nových hraček,"Kosku mikuláš nechal tam na chódbě, auto taky pšines, všecko!" Je vidět, že si musí vynahradit povídání za dobu své nemoci. Evidentně ji nic netrápí :o)
Navečer jsme spolu pěkně blbli s dekou. Martinka ji neustále házela přese mě a měla z toho náramnou legraci. Tak jsem jí hod oplatil a než stihla deku ze sebe servat, schoval jsem se za židle vedle v kuchyni. Martinka mě hledala asi dvě minuty s výkřiky,"Tatínek, de je?" Jelikož začala po chvíli mírně natahovat, ozval jsem se jí,"Martinko, já jsem tady!" Martinka zpozorněla a volala,"Tatínka nevidím de je?" Tak jsem na ni vybafl. To bylo radostné shledání ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist