Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 07.12.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka hamá zeleninku k obědu :-)
Dopoledne jsem Martince nabídl po vypitém Sunaru čokoládku z adventního kalendáře. Martinka ho dostala k mikuláši a Dana preventivně čokoládky schovala do spíže, Martince ponechala pouze prázdný obal. Jelikož Marťa neví, že se čokoládky nacházely uvnitř, je spokojená. Teď ještě k té čokoládce - Martinka ihned komentovala obrázek nacházející se na ní,"Tady je veverka!" Sotva dojedla, běžela k umyvadlu se slovy,"Umeju od čokoládky, umeju od veverky, ručičky!" ;-)
Martinka nás velice překvapila při obědě. Už ani nepamatujeme, kdy takhle hezky hamala. Jen si to představte - polévku snědla úplně sama, bagrovala a bagrovala lžící, až na dno. Zanechala pouze kousky uzeného masa. Dana totiž uvařila výbornou polívčičku z uzeného kolena. Evidentně Martince zachutnala.
Jako druhý chod Marťa dostala brambůrky se zeleninkou. Ihned se do zeleniny pustila, na dnešní fotografii právě hamá květák. Chvíli nabírala jídlo z talířku ručičkama, než mě napadlo, že jsem jí nepodal vidličku. Když snědla z talířku téměř všechno, chvíli jsme seděli a Dana se již chystala vstát. Jenomže Martinka najednou prohlásila,"Maminko, salátek okurku!" No jo, úplně jsme zapomněli na okurkový salát s kefírem. Martinka ho má ráda, tak se o něj sama přihlásila ;-)
V čůrání na nočník dosáhla Martinka již takové dokonalosti, že si sama sleze ze židle od stolu, dojde pro nočník a posadí se na něj v kuchyni. Přitom nesmíme ani naznačit, že bychom jí chtěli pomoci. Ihned reaguje omítavými gesty a slovy,"Nechcu, sama sama!" Jenom kalhotky a tepláčky jí musíme potom srovnat :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist