Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 08.12.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka bumbá Sunar a sleduje Teletubbies :-)
Tak, a máme tu konečně zimu. Venku mrzne až praští ( -8oC ) a teplota za celý den nevystoupila nad bod mrazu. Škoda že nemůžeme ještě ven, celý den totiž krásně svítilo sluníčko. Alespoň se mi povedlo dosti výrazně pokročit v programování a odlaďování nového diskusního fóra. Během týdne by se mohlo rozběhnout :-)
Včerejší koupání proběhlo maličko náročněji. Nevím, co Martinku zase popadlo, ale nechce si máčet vlásky. Přitom si nejsem ničeho vědom, že bych ji nějak neopatrně polil. Po vyšampónování vlásků jsme ji s Danou společně přemlouvali, aby si lehla na zádíčka a ponořila hlavičku do vody. Nakonec ji tam po téměř deseti minutách neochotně položila a my ji mohli opláchnout.
Martinka se velmi výrazně zlepšila v jídle. Po ránu dokonce zhamala po rohlíčku ještě celou velkou mandarinku. Jak říkala Dana,"To jsou věci, Martinka naposledy snědla celou mandarinku někdy před týdnem!"
Po ránu jsem Marťu vyfotil při bumbání Sunaru (To abyste mi věřili, že Sunar pije ;-) ). Takhle při sledování Teletubbies z videa je ochotná sedět a bumbat. Jenomže jí to baví až do momentu, kdy se Teletubbies podívají na vysílaný krátký příběh o dětech. Pak už Marťu nezajímají. I když dnes si počkala na scénu v níž Po po dešti šlápne do louže. Ničemu jinému se z Teletubbies Martinka nezasměje. I dnes se smála až se za bříško popadala a vykřikovala,"Po šápla do louže, chichichi hahaha, šápla!" ;-)
Dopoledne se u nás zastavila babička s dědou. Měli cestu kolem a tak se přijeli trochu s Martinkou pomazlit. Při loučení jsem postavil Martinku na okenní parapet a ona vydržela mávat pravou ručičkou téměř pět minut, dokud dědova Octavie nezmizela za rohem :o)
Odpoledne se Dana optimisticky naladěna sluníčkem pustila do zadělávání těst na cukroví. Samozřejmě, za vydatné Martinčiny pomoci. Jenomže se Martinka v jedné nestřežené chvíli přesunula ke sklokeramické varné desce, natáhla se a vleže na ní zapnula jednu plotnu. Nic se naštěstí nestalo, jenom jí Dana pěkně vyčinila. Martinka naštěstí ví, co to znamená pálí. To letní popálení o svářečku plastů si pamatuje dodnes a tak si myslím, že se sporáku bude vyhýbat obloukem ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist