Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 09.12.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka strká kostičky do velké kostky :-)
Venku panující mrazy příliš nepolevují a prý má být ještě hůř. Kdyby tak chtěl alespoň napadnout nějaký sníh. Vždyť Martinka je moc natěšená a neustále opakuje,"Ních, padat bude, koule ukoulíme, potavíme sněhuláka tam na zahrádě, hrnec na havu dáme, mrkvičku, uhlí!" Nebo jiná varianta,"Sáňky vezmeme, na kopec vylezeme, kopec vysokej moc móóc, pojedem dolů!" ;-)
V každém případě se zítra opět chystáme na kontrolu k paní doktorce. Na základě jejího verdiktu možná bude Martinka moci jít konečně ven. I když jak říkala Dana před chviličkou,"Nevím, nevím, zdali budeme moci jít s Martinkou ven v takovém mrazu, raději se zítra zeptám doktorky!" Jedeme dopoledne a z toho pro mě vyplývá náročnější den v práci :-)
Po příchodu z práce a svačince jsem Martinku zaměstnal, aby si od ní Dana trochu odpočala. Nejdříve jsme spolu odšroubovali starou houbu z mopu a následně přišroubovali novou. Martinka mi s velkou radostí asistovala (Neustále někam schovávala šroubky :-) ). Pak následovalo šlapání PET lahví do plastového odpadu. Martinka se mě snažila napodobovat, jenomže si neodstranila uzávěr a skočila na láhev oběma nožičkama naráz. Láhev ujela a já ji chytil jen tak tak. Martinka celou situaci okomentovala,"Martinka padla na zem tady, málem natlučila čumáček!" ;-)
Přesunuli jsme se do obyváku a já rozebral testovací server za účelem výměny pamětí za větší. Martinka se ihned vrhla na odkrytovaný počítač, bleskurychle prozkoumala vnitřek, až ji zaujal chladič na procesoru. Vzrušeně vykřikovala,"Tam tam vetráček točí se, fouká, fůůů fůůů!", přitom prstíčkem dloubala do lopatek. Zatímco jsem se věnoval výměně paměťových modulů, Martinka mi uzmula datový kabel od disků a ukazovala ho Daně se slovy,"Mám mám pásek, páseček, dívej maminko!" Počítač jsem ubránil a po akci znovu funguje :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist