Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 10.12.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka skládá kostičky :-)
Venku pořádně mrzne, celý den se teplota drží kolem 6oC. Jak říkali před chvílí meteorologové v předpovědi počasí - zima k nám omylem přišla ze Sibiře. Odborník přitom neopomněl podotknout,"Z východu k nám nikdy nepřišlo nic dobrého a obzvlášť v zimě!" ;-)
Ještě se vrátím k našemu dopolednímu výletu do města k doktorce. Při výjezdu z naší vsi jsem maličko přišlápl plynový pedál kousek před ukončovací značkou obce a Martinka mě zezadu ihned upozornila,"Pomalu, tatínku, pomalu!" To samé mi říká, vozím-li ji za krkem na koníčku. Stačí abych se s ní rozběhl trochu rychleji a hned slyším ona slova,"Pomalu tatínku pomalu jedem!" :-)
Vzhledem k dopolední absenci v práci jsem tam musel zůstat déle odpoledne. Od rozdělané práce totiž nemůžu jen tak utéct. Sotva jsem po návratu doma otevřel dveře, Martinka mi radostně běžela naproti za radostného křiku a pištění,"Ííí tatínek, můůj tatíínek domáá jééé!" To bylo radosti :o)
Martinka chodí v poslední době vzorně na nočníček. O víkendu se dokonce v sobotu i dvakrát pěkně vykakala. Ona na to přijde, že kakat do nočníku je pohodlnější a příjemnější, než do kalhotek. Dnes po příjezdu od doktorky sundala Dana Martince plínku úplně suchou. To byl úctyhodný výkon, Marťa vydržela nečůrat přes dvě hodiny. Po posazení na nočník se vyčůrala, mezitím si stihla sundat punčocháčky, postavila se a suché punčocháčky elegantně odhodila do plného nočníku :-)
Navečer jsem Martinku vyfotografoval při vkládání různotvarých kostiček na správná místa do velké kostky. Žádná kostka však není vidět, rozložili jsme ji, neboť takhle to má Martinka jednodušší. Prostě doplňuje kostičky ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist