Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 11.12.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka pracuje na počítači :-)
Včera navečer jsem Martinku testoval ze znalostí různých geometrických tvarů. Jak dostala k mikuláši kostku s různotvarými kostičkami, neustále při skládání opakuje,"Dáme do díry tojůhelníček, oválek, kolečko!" Martinka si přinesla svoji kreslicí tabulku a chtěla po mě kreslit,"Tatínku kočičku, pasátko!" Tak jsem začal kreslit kolečko a ptám se jí,"Martinko, co to je na obrázku?" Odpověď zněla,"Tojůhelníček pšece!" Opravuji Marťu,"To je přece kolečko!" "Kolečko, kolečko, to je pšece!" Tak to pokračovalo ještě s dalšími tvary - trojůhelníkem, kosočtverečkem, oválkem a dalšími. Kupodivu se Martinka občas i trefila, ale ve výsledku nic moc. Testem evidetně neprošla, zato Dana sedící na gauči se bavila velice dobře ;-)
Přes den dnes konečně mírně polevil mráz a tak šla Martinka s Danou na procházku, Jenom takové malé kolečko, nic se nemá přehánět a zvláště po nemoci.
Před dnešní odpolední svačinkou Dana odešla ke kadeřnici a my s Marťou zůstali dvě hodinky sami doma. Martinka za tu dobu vytahala velkou hromadu hraček a podle Daniných slov jsem ji i pěkně rozjančil. Nepopírám, hráli jsme si spolu, Martinka jezdila na koníčku (Mě za krkem :-) ), skákala se mnou na velkém míči a tropili jsme ještě mnoho dalších vylomenin. Dana málem obyvák nepoznala. Však my Danu málem také ne, melíry ve vlasech jí moc sluší. Martinka jí běžela naproti a křičela,"Maminkáá, naše maminka!" Povídám Martince,"Martinko, to přece není naše maminka, naše maminka má jiné vlásky!" ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist