Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 12.12.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka se obléká před odjezdem k babičce a dědovi :-)
Při včerejší večeři dostala Martinka chleba s máslíčkem a šunkou na malý talířek s červenými puntíky po obvodu. Chvíli je zkoumala a povídala,"Mám talížek s kouličkama, mám talížek s balónkama!" Snažil jsem se jí vysvětlit, co je to vlastně na talířku natištěno,"Martinko, to nejsou kouličky, ale jsou to tečky!" Dana nás opravila,"Martinko, to jsou červené puntíky!" Martinka opakovala,"Puntíky to sou, hmm!" Poté, co snědla téměř celý krajíc chleba začala meditovat,"Hmm, brouci maj puntíky, sou to berušky! Mravenci maj puntíky!" Dana ji opravila,"Ale Martinko, mravenci žádné puntíky nemají jsou celí černí!" ;-)
Když už jsme u toho jídla - Martinka nechce s Danou moc snídat. Pokud hamáme spolu je Marťa schopná zdlábnout půlku rohlíku bez mrknutí oka. Tuhle jsem Daně povídal,"Jestli ono to není tím, že sama nesnídáš, Martinka to má okoukané!" Dnes mi ale Dana říkala dopoledne do telefonu," Tím to nebude, vždyť jsem se kvůli Martince naučila po ránu něco sníst. Když máme rohlík, dám si třeba i půlku!" Ono to nakonec bude jako s večerním usínáním. Martinka chce v ložnici pro změnu pouze Danu. Já tam nesmím ani nakouknout :o)
Martinka se odpoledne zůčastnila návštěvy místní školky. Konečně, po dlouhém marodění se setkala ostatními dětmi. V podstatě jde pouze o zvykání si na školkové prostředí, neboť se jedná o speciální odpoledne určená propředškolkové děti. Martinka si pohrála s kamarádkou Lucinkou, Dana si mezitím popovídala s její maminkou a ve čtyři hodiny se obě navrátily spokojené ;-)
Při následné cestě k babičce jsem Martince dopřál vyhlídkový průjezd rozzářeným centrem Hradce. Marťa si mohla oči vykoukat a neustále opakovala,"Svítí žárovičky, tam na tromech, jůůů jůů!"

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist