Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 13.12.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka večeří u babičky :-)
Martinka dnes vstávala po ránu až po osmé hodině. Však Dana její spinkání komentovala,"To je zajímavé, doma se Martinka v noci občas vzbudí a po ránu vstává v sedm hodin. Zato tady u babičky spí celou noc klidně a ráno si navíc klidně přispí!" :-)
Zatímco jsem celé dopoledne pomáhal dědovi ve firmě, Dana šla s Martinkou na procházku. Počasí se co se mrazu týče maličko umoudřilo. Teplota se momentálně drží kolem 3oC. I když je pěkně vlezlo, jasný to důsledek zvyšující se vlhkosti. Po mém návratu při obědě, jsem se Dany ptal,"Byli jste se s Martinkou projít po ledě?" Na moji otázku Dana zavrtěla hlavou. Hmm, budeme to muset ještě během víkendu vyzkoušet, hned vedle domu se totiž nachází taková malá zamrzlá louže - tedy rybníček - kačák ;-)
Martinka se Daně během oběda maličko počůrala. Jenom si na židli ucvrndla a pokračovala až na nočníčku. I tak to stačilo na promočení kalhotek a tepláčků. Když ono je to těžké, před jídlem říkáme Martince,"Martinko, nepotřebuješ čůrat, než půjdeme hamat!" Odpověď zní,"Nechcu, nechcu!" Martinka chodí na nočník prostě sama, pokud to uzná za vhodné. Pak se občas stane, že to nestíhá ;-)
Po Martinčině odpoledním probuzení jsme se s Danou chystali na nákup do hyperTesca. Babička právě přijela z práce a přivezla smetanové jogurty. Dana si jeden vzala a stačila si nabrat sotva pár lžiček než Martinka vylezla naproti ní na židli. Usadila se a otevřela dokořán pusinku. Úplně nás šokovala, neboť zhamala od Dany půlku kelímku a ode mě navíc ještě asi tři čtvrtiny. Na tom by nebylo nic divného, ale prostě jsme ji nemuseli přemlouvat na každé sousto ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist