Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 17.12.2002
Martinčin věk - měsíce: 23
Rubrika: Deníček




Martinka sleduje kapra ve vaně :-)
Pro začátek tu mám nejbombastičtější zprávu -
Čekáme další miminko!
Dana zrušila IIE, tedy (Internetové Informační Embargo;-) ) a tak Vám budu moci všechno povědět hned od začátku. Nechtěla celou věc pustit do světa dříve, dokud nedostane těhotenskou průkazku. Musím to tu celé nějak přeorganizovat, aby ani Martinka nepřišla zkrátka. Prozatím mám připravenou alespoň databázi a pomalu ji plním. Takže se vše dozvíte naráz a co možná nejdřívě ;-)
Co se týče Martinčina večerního usínání, slavím nebývalé úspěchy. Zatím se mi potřikrát povedlo přemluvit Martinku, abych jí povídal pohádku a uložil ji já sám, bez maminky. Včera mi Dana byla neskutečně vděčná - pekla cukroví až do půl deváté. Martinka mezitím stačila usnout. Mimo jiné i díky skvělé fintě, kterou vymyslela Dana. Martinka je totiž schopná bez problémů vybumbat před spaním půl litru čaje. Jak potom vypadá její spinkací plínka, Vám jistě nemusím vysvětlovat (Pro nové čtenáře - Martinka nosí plínku již jenom na spaní :-) ). Aby tomu tak nebylo, stačí Martince nalít čaj bez cukru. Chvíli ucucává, po chvíli lahvičku odloží a v klidu usne :o) Kapr těsně před vhozením do vany :-)
Dopoledne jsme navíc využili k návštěvě sádek a zakoupili pěkného kapra šupináče. Žádného prcka, váží poctivá čtyři kila. Martinka se chtěla podívat na kapry zblízka a tak jsme ji museli držet, aby mezi ně nespadla. Mají tam totiž v místnosti obrovský bazén s kapry a hladina je na úrovni podlahy :o)
Kapr přežil převoz v igelitce a po příjezdu jsme ho s Marťou a Danou vypustili ihned do vany. Vodu má bez chlóru ze studny, takže mu tam bude dobře. Necháme ho ve vaně kvůli Martince alespoň dva dny, více ne. Přece jenom se vaně musí koupat Martinka.
Marťa je z kapra úplně mimo. Zeptáme-li se jí,"Martinko, copak dělá kapr?", Martinka odpoví,"Pave ve vaně, tatínku podíváme na něj, na kapšíka!" V koupelně skáče radostí a nabádá mě,"Tatínek šáhne na kapšíka!" Sama se ovšem bojí :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist