Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.12.2002
Martinčin věk - měsíce: 23
Rubrika: Deníček




Martinka kráčí po sněhu při odpolední procházce :-)
Přes noc pěkně přituhlo a teploměr po ránu ukazoval solidních -15oC. Jeden můj kolega naměřil doma u řeky ještě o pět méně. Díky včerejší mlze a nočnímu mrazu vypadaly po ránu všechny stromy jako z pohádky - pěkně ojíněné. Jinak, Martinka držela v noci mezi jedenáctou a druhou hodinou nespinkací pohotovost. Prostě se probouzela, chtěla bumbat, čůrat a nevím co ještě. Dana ji musela držet za ručičku aby se zklidnila a konečně usnula.
V dopoledních hodinách jsem se letos naposledy vyskytoval v práci. Na desátou hodinu měla Dana dojednanou návštěvu s Martinkou u doktorky, takže můj pracovní den byl celkem krátký.
Paní doktorka prozkoumala Martinčinu moč lakmusovým papírkem a žádný problém neshledala. I přesto jsem lahvičku donesl ještě na podrobnější rozbor do laboratoře. Martinka byla dnes celý den bez teplot a doktorka konstatovala,"Martinka je čilá, vypadá úplně v pořádku. Je dost pravděpodobné, že jí opravdu trápí zoubky!" :-)
Po odpoledním vyspinkání jsme se šli na půlhodinku projít. Přes den se totiž oteplilo na -5oC. Martinka se chvílemi brodila nejhlubším sněhem a měla z toho velikou radost. Však je všude sněhu téměř 10cm.
Navečer, zatímco jsme s Martinkou blbli, Dana vedle v kuchyni připravovala štrůdl na upečení. Přitom se řízla u struhadlo do prstu. Z kuchyně se ozvalo jediné slůvko,"Doprčic!" Martinka ho několikrát radostně zopakovala. Já šel za Danou a Marťa se mezitím sama vyčůrala do nočníčku. Oblékala se a najednou z obyváku zaznělo,"Doprčic, mám mokvý kalhotky!" To nás dost dostalo a oba dva jsme se s Danou váleli smíchy málem po podlaze ;-) Zimní krajinka z dnešního dopoledne :-)
Martince jsme koupili ve městě skleničku s maxipsem Fíkem, aby už bumbala u stolu z ní. Dnes při večeři si přejmenovala maxipsa a nazývá ho,"Mám mapefíka, můj mapefík!" :o)
Zprovoznil jsem novou stránku našeho bříška, ale bohužel nestíhám doplňovat články v databázi. Budu na tom pracovat a výsledek jistě brzy uvidíte sami ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist