Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 23.12.2002
Martinčin věk - měsíce: 23
Rubrika: Deníček




Martinka s kusem sněhu na procházce :-)
Přes noc se mírně zatáhlo a napadl nový sníh. Jenom kdyby chtělo přituhnout. Sníh má momentálně tu pravou konzistenci na stavbu sněhuláka. Jenom škoda, že se po včerejším pádu nemůžu pořádně hýbat. Asi jsem si někde hnul zádama. Však mi to Martinka včera před usnutím komentovala,"Na snehu padnul koníček, tatínkovi záda bolí!" S tím sněhulákem ještě uvidíme, momentálně Martinka spinká po obědě :-)
Včera jsem odnášel na půdu dveře původně oddělující chodbu od kotelny. Za těch pár let byly asi třikrát důvodně uzavřeny, takže jejich existence pozbyla na významu. Zatímco jsem ukládal dveře na půdě, Martinka Daně utekla a vylezla za mnou. Ono by to nebylo až tak neobvyklé, kdyby se nejednalo a staré příkré a rozvrzané schodiště na nejž se neodváží sama ani hradecká babička ;-)
Hrál jsem si s Martinkou a Marťa najednou povídá,"Pošleme dotorce ememesku!" Člověk až žasne, co všechno si nezapamutuje! Tak jsem ji musel opravit,"Víš Martinko, kdyžtak pošleme esemesku. Na ememesky ještě nemáme mobil!" Martinka mi odpověděla,"Tatínek koupí mobil v krámě!" No vidíte, žádný problém :-) Zasněžená velká jedle před domem :-)
Po ránu se mnou šla Martinka do samoobsluhy. To aby si mimo jiné užila novou sněhovou nadílku. V krámě stála fronta málem až ven, všichni nakupovali něco u pultu. To my jsme vysmátí a všechno již máme doma. Dnes jsme šli pouze pro rohlíky a veku. Martinka mě vyloženě překvapila. Hnala se pro vozíček aby mohla nasednout a přitom se prodírala hlava nehlava tím stojícím davem. Jindy se lidí bojí, ale teď šla za svým cílem a nic kolem sebe nevnímala :o)
Dopoledne mi Martinka pomáhala luxovat. Máme na tuto činnost takový rituál - nejdříve musí zasunout hadici do zásuvky a potom s ní chvíli šmejdí po ložnici. Za nějakou dobu jí to přestane bavit a tak nastupuji já. Dnes se mi Marťa následně schovala za postýlku a doufala, že na sebe budeme vykukovat - to je její nejoblíbenější hra. Povídám jí,"Martinko, vidím tě, víš kdo je nejlépe schovaný u maminky?" Martinka radostně běžela za Danou a křičela,"Miminko má maminka v bíšku!" :o)
Tak jsme mírně uklidili a Dana setřela podlahy. Já s Martinkou mezitím přetěhoval celý stolek se serverem a Danin počítač na chodbu ke kotli. Tady na stole v obyváku bude mít od dnešního večera svoje místo stromeček. Až se zítra Matinka probudí, to bude koukat :-)
Odpoledne pěkně přituhlo a tak ze stavby sněhuláka nakonec sešlo. Šli jsme se na chvíli projít bez sáněk a na úvodní fotografii můžete vidět Martinku nesoucí kus zmrlého sněhu, který našla na silnici.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist