Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 05.01.2003
Martinčin věk - měsíce: 23
Rubrika: Deníček




Martinka dokoupala Beníčka a spravuje auto :-)
Včera po ránu nás Martinka překvapila délkou svého spánku. Probudila se až ve 3/4 na devět. Já mezitím stihl vstát, v pohodě dojít do krámu pro rohlíčky a uvařit čaj. Jenomže to byla taková vyjímka, dnes chtěla k nám do postele již o půl osmé. I když na druhou stranu s námi vydržela téměř půl hodiny. Prohlížela si knížky, povídala a vůbec zářila spokojeností.
Jak jsem se již zmiňoval, Martinčin plyšový pejsek Beníček, jehož se ponejprv bála, se stal jejím největším miláčkem. Však ho pěkně ošetřuje. Miminko muselo opustit kočárek, ten teď patří pejskovi. Martinka Beníčkovi strká teploměr do tlamy, aby zjistila zdali nemá teplotu, koupe ho ve vaničce pro miminko, vyčesává miminkovským kartáčkem na vlásky, čistí mu zuby paličkou od bubínku a přitom mu povídá,"Beníčku, čitíme zoubky kartáčem, nahóóže, dóóle, drž!" Otírá pejska miminkovským ručníčkem a nakonec mu do tlamy nacpe kostičku,"Na Beníčku hamej, jetě jednu!" Po chvíli mu chce kostku vytáhnout a ono to nejde. Přemlouvá pesana,"Beníčku, plivej!", ale Beníček neposlouchá :-)
Dalším příkladem jak nás má Martinka oposlouchané, budiž jeden z dopoledne. Já s Marťou šel do koupelny a sotva jsme stanuli na prahu, Dana na nás cosi volala. Jenomže koupelna je od kuchyně vzdálená a tak jí nebylo dobře rozumět. Už jsem se chystal ozvat, ale Martinka mě o zlomek sekundy předběhla, vykřikla,"Cože?" Já už neřekl nic, ale Dana se v kuchyni smíchy mohla potrhat :o)
Jelikož je nám všem o mnoho lépe a pouze kašleme, rozhodli jsme se jít odpoledne na procházku. Martinka to potřebovala jako sůl a nakonec my také. Hlavně Dana by se měla občas projít a vyvenčit kvůli miminku. I když na druhou stranu muíme chodit velice opatrně. Po té šílené oblevě je právě mínus pět a všude se rozkládá hrbolatá ledovatka.
Nakonec s sebou během procházky několikrát plácla pouze Marťa, ale pokaždé se zvedala s humorem. Jedna hodina venku byla až až a dokonce jsme při zpáteční cestě potkali kamaráda Ondru s maminkou. Doprovodili nás až k domu :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist