Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 07.01.2003
Martinčin věk - měsíce: 23
Rubrika: Deníček




Martinka jede vlakem :-)
Martinka strávila již druhý den bez stromečku a dopoledne bez tatínka. Evidentně jí to nevadí, i když občas komentuje chybějící stromeček,"Tromeček néni, odnesli ho!" :-)
Pěkně se nám rozpovídává a na každou věc má hned odpověď. Danu překvapila v dopoledních hodinách svou větou,"Dotala od tety Alenky!" Dana v tu chvíli neviděla co Martinka na mysli a tak se zeptala,"Co jsi dostala od tety Alenky?" Martinka pohotově odpověděla,"Klauna pšece!" Přitom dřevěného klauna dostala od tety v létě k svátku :o)
Před obědem se Dana s Martinkou zastavila u sousedů a teta si právě chystala kolo, aby mohla dojet ke kravičce pro mléko. Martinka ji pozorovala a počkala si, dokud teta nezmizela za rohem. Poté si s Danou povídaly, že na kole se musí šlapat aby pěkně jelo. Možná i díky tomu zážitku Martinka neskutečně zhamala oběd. Na vysvětlenou - Dana ji před jídlem motivovala slovy,"Martinko, na kole se musí šlapat aby jelo. Pěkně hamej, aby jsi měla sílu a mohla šlapat na kole jako teta. Třeba ti nějaké kolo pořídíme!" Martinka se pak do jídla pěkně opřela. Uvidíme, za chvíli má narozeniny, necháme se překvapit ;-)
Odpoledne se tu na skok stavila teta a Martinka ji snesla na hromadu téměř všechny svoje hračky. Však ji můžete spatřit v jejím super vláčku. Jenomže aby takový vlak vznikl je naprosto nezbytné nejdříve otočit vagóny vzhůru nohama a vyklepat z nich překážející hračky :-)
Teta po chvíli zavolala na Martinku,"Martinko, kdepak máš pejska Beníčka, ukážeš mi ho?" Martinka dokolečka oběhla stan a navrátila se s pesanem v náručí. Opatrně ho tetě podávala a přitom ji utěšovala,"Teto, neboj, neboj! Nebojíš už Beníčka, nebojíš, viď?" :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist