Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 08.01.2003
Martinčin věk - měsíce: 23
Rubrika: Deníček




Martinka svačí rohlík u svého malování :-)
Dnes konečně vypadáme všichni lépe. Což o to, Martinka je v pohodě již delší dobu, ale hlavně jsme v noci nekašlali a docela se i vyspali. Dnešní mrazivé počasí využila Dana s Martinkou dopoledne na procházku a cestou se zastavily na Obecním úřadě.
Marťa se jako obvykle po obědě vyspinkala a pro změnu doprovodila Danu na místní poštu. Máme to co by kamenem dohodil, ale i přesto se jim návrat pěkně protáhl. U přepážky stála dlouhá fronta a v momentě, kdy se Dana konečně dostala k okénku a zaujala se vyřizováním zásilky, Martinka vylezla u stolku na židli. Ke všeobecnému pobavení se začala svlékat. Nejdříve sundala rukavičky, následovala čepice, šála a než Dana stačila Martinčin záměr zaregistrovat, sundávala si i boty. Ještě že se jí špatně rozepíná bundička, kdoví u které části oblečení by skončila. Prostě tam mají přetopeno ;-)
Před čtvrtou jsem se konečně navrátil z práce. To bylo radosti, už za zavřenými dveřmi jsem slyšel radostné výkřiky, dveře se otevřely, za nimi Martinka, bravurně vyskočila a chytla se mě kolem krku. Následoval radostný křik,"Tatínek, tatínek, můj je doma!" Než jsem se stihl svléknout, Martinka zanořila hlavičku do tašky s nákupem a nosila jednotlivé věci do kuchyně na linku. No, moc jich tam nebylo. Vzala rohlíky a povídala,"Jéjé, rohlíčky mňam, hamat budu!" Rohlík si posléze dala ke svačince, jak můžete sami vidět. Jako druhou věc vytáhla z tašky jogurt. Ten okomentovala,"Hmm, jogurtek, malinovej, hamat nebudu, dáme do ledničky!" Martinka nakonec posvačila půlku suchého rohlíku a zbytek s pomazánkovým máslem :-)
Po večeři máme vždy alespoň čtvrt hodinky volného času před večerníčkem. Martinka si normálně hraje, ale dnes vyžadovala na Daně zapnutí televize,"Maminko, putíme televizi, podívám na panďuláka!" Dana se překvapeně zeptala,"Prosím tě, copak dávají před večerníčkem nějakého panďuláka ?" Martinka trvala na svém,"Dávají tam v televizi!" Stejně jsme jí zapnuli televizi až na večerníček. Teď dávají moc hezký, s opravdovými zvířátky a Vydrýskem - malou vydrou, Martinka je z něho úplně nadšená :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist