Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 11.01.2003
Martinčin věk - měsíce: 23
Rubrika: Deníček




Naše společná fotografie :-)
Včera o půl osmé konečně všichni přijeli, právě v okamžiku Martinčina odchodu do koupelny. Marťa se otočila a běžela si hrát s malou Danielkou a Petruškou. Do koupele jsme se tímto stylem dostali až o půl deváté. Není divu, že Martinka usnula až pozdě večer. Není vůbec jednoduché uložit a uspat tři děti ve věku přibližně 1, 2 a 6 let, zvláště když usínají společně v jedné místnosti.
Jste zvědaví, jak takové usínání probíhá?
2130 Martinka ještě sedí a kouká, vedle ležící malá Danielka má právě pravé poledne a pochoduje po postýlce. Do toho povídá a občas i zakřičí. Říkáme si - jen ať si Martinka zvyká, za chvíli bude v ložnici spinkat s naším malým miminkem.
2145 Danielka si odvedle vesele prozpěvuje a už nechodí po postýlce. Martinka sedí ve své postýlce a bumbá svoji již několikátou lahvičku s čajem. Na spaní holky prozatím příliš nevypadají. Zbývá ještě uložit třetí a nejstarší dítě - Petrušku.
2200 Jdu do ložnice uložit řvoucí a stojící Danielku. Sotva leží pod peřinkou, Martinka ji uklidňuje slovy,"Daninko, ahóój, hajej hezky!" Ještě při odchodu se ozývá Petruška,"Martinko, prosím tě buď zticha, nemůžu spát!" Sotva zaklapnou dveře, ozývá se odvedle velký smích a všechny tři holky se náramně baví. Komentujeme situaci slovy,"Vždyť jsou to jenom děti, jednou se musí unavit a usnout!"
2210 Danielka moc křičí, jdu se na ni podívat. Veškeré moje snahy se však míjí účinkem a tak volám tetu,"Prosím tě, co s ní mám dělat?" Teta jí strčí do pusinky dudlík a je klid. Prostě nejsem od Martinky zvyklý na dudlík. Marťa ho coby miminko vyloženě odmítala. Martinka celou dudlíkovou akci komentuje,"Daninko, copak jé, co se deje?" Ozývá se i Petruška, prý nemůže spát.
2230 Holky ještě nespí, neustále spolu komunikují. Je na nich znát únava, komunikace občas vázne a zadrhává :o)
2240 V ložnici je klid a holky konečně spí.
Sotva se dnes Martinka po obědě vyspinkala, proběhla oslava jejích druhých narozenin. Více podrobností napíši ve zvláštním článku, těšte se. Pro dnešek si můžete alespoň prohlédnout naši společnou fotografii.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist