Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 16.01.2003
Martinčin věk - měsíce: 24
Rubrika: Deníček




Martinka přišla ze školky :-)
K největším událostem dnešního dne bezesporu patřila odpolední návštěva ve školce. Konečně je Martinka delší dobu zdravá a může se tedy těchto akcí zůčastnit. Dana se při té příležitosti chtěla zeptat paní učitelky, kdy by tam měla Martinku nechat zapsat. Až bude miminku půlrok, mohla by Marťa začít chodit pravidelně do školky. Akorát od ledna příštího roku. Školku máme co by kamenem dohodil, kousek za hlavní silnicí, takže z tohoto hlediska není žádný problém. Ale abych se vrátil k nadnesenému tématu - učitelka sama pozvala děti Martinčina věku k zápisu a to nedalekého 30.ledna. Půjdu se tam také podívat :-)
Ve školce bylo tentokrát mnoho dětí a objevily se i mladší než je Martinka. Moc si tam vyhrála, zvláště se svými vrstevníky. Jak říkala Dana,"Martinka je takový malý montér, jenomže když jí hračka přestane bavit, odhodí ji a běží pro jinou!" To montování má jistě z prací se mnou, to si hraje se šroubovákem, kleštěmi, kladivem a snaží se mě napodobovat.
Marťa přišla ze školky pěkně zmalovaná, myslím tím ručičky. Tiskala si s tiskátkama a od nich měla zašpiněné prstíčky. Však mi vykládala,"Martinka šahala na tikátka!" Já přišel domů chvíli před holkama, takže můžete spatřit Martinku těsně před svlékáním na chodbě :o)
Doma si pak Martinka malovala pastelkami. Je úžasné, jak se neustále zdokonaluje. Dana jí kreslí jablíčka nebo sluníčka a Marťa je s velkým zaujetím vybarvuje. Snaží se a ani moc nepřetahuje :-)
Ještě k dnešnímu dopoledni - měl přijít na návštěvu malý Ondra s maminkou. Jenomže Daně místo nich přišla SMSka - Ondra má teplotu. Ještě štěstí, že jsme jí Dana ani já o Ondrovi nic nepověděli. Jinak by byla moc zklamaná a takhle je to bezesporu lepší řešení :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist