Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 18.01.2003
Martinčin věk - měsíce: 24
Rubrika: Deníček




Martinka jezdí v samoobsluze na vozíčku :-)
Pro začátek tu mám ještě poznámku ke včerejší návštěvě. Když jsme doma Martince svlékli bundičku, měla na krku pověšené dřevěné korálky od holek. Prostě jsme je zapomněli sundat. Dana o této skutečnosti ihned poslala SMSku tetě. Po chvíli přišla odpověď,"Martinka má u nás pro změnu batoh-medvídka!" Alespoň máme důvod k další návštěvě ;-) Příště tam holky pojedou 5.ledna, Dana jde do města na krev a potom s Martinkou půjdou na návštěvu. Protentoktokrát to bude krutější vstávání, Dana je totiž objednaná na osmou.
S tím vstáváním - po včerejším nespavém dni se dnes Martinka probudila až ve tři čtvrtě na devět. Honem jsem ji oblékl a šupajdili jsme do samoobsluhy, aby na nás zbyly rohlíčky. To víte, na vesnici to není jednoduché v tomto směru. Naštěstí jich tam ještě pár měli. Martinka se při nakupování jako obvykle vozila na vozíčku.
Ke snídani o půl desáté ;-) si Martinka se mnou dala rohlíček s máslem. Když už máslo nechtěla, sáhl jsem do ledničky pro tavený sýr. Smetanový už nemáme, dal jsem jí tedy na rohlík sýr se žampiony. Povídám jí,"Martinko, máš výborný sýr s houbičkama, hezky hamej!" Nato Martinka začala meditovat,"S houbičkama hamáme, z lesa muchomůrky hamáme!" Uvádím věci na pravou míru,"Martinko, muchomůrky se přece nehamají!" Martinka souhlasně přikyvuje a pokračuje,"Hmm, hmm, hžíbečky hamáme pšece, děti hamat nemůžou muchomůrky!" :o)
Odpoledne jsme se šli projít a vyvětrat. Po svačince mi pak Martinka pomáhala dodělat poličky na chodbě. Včera u Radečka používala jeho hračkovou bateriovou vrtačku a dnes chtěla pracovat s mojí opravdickou. Tak jsem jí z ní vyndal vrták, aby si neublížila a Martinka se zapínáním vrtačky a vrčením bavila téměř půl hodiny. Budeme jí muset pořídit nějaké dětské nářadí, aby mi mohla pomáhat :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist