Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.01.2003
Martinčin věk - měsíce: 24
Rubrika: Deníček




Martinka si maluje u babičky :-)
Martinka si po ránu opět pěkně přispala. Sice se probrala již po sedmé a chtěla pít čajíček, ale znovu tvrdě usnula. Tak tvrdě, že se Dana probudila o půl deváté, vstala, šla se umýt a Marťu málem musela ve tři čtvtě na devět tahat z postýlky :o)
Po čtyřech týdnech jsme opět na návštěvě u babičky a dědy. Já šel dříve z práce, abychom stihli jet odpoledne v Hradci po nákupech. Martinku jsme zanechali u babičky a vyrazili shánět Martince gauč. Jeden se nám zalíbil v osvědčené prodejně, kde jsme již předtím levně zakoupili chodbové šatní skříně. Jenom s odvozem nastaly menší problémy. Nakonec se nám společně s jedním prodavačem povedlo postel do naší dlouhé Felicie nacpat. Sice nešly zavřít páté dveře a já musel posunout svoje sedadlo směrem dopředu. Což o to, zadní dveře šly nakonec přivázat, ale já seděl jako v tanku a měl pořádně ztížené řízení. Postel jsme šťastně dovezli k babičce a zítra s ní budu muset sám zajet domů. Martinka by se nám totiž spolu s ní do auta nevešla ;-)
Vzhledem k našemu dřívějšímu odjezdu k babičce nešla Martinka po obědě spát. Žádný problém, minulý týden jsme si to již vyzkoušeli nanečisto, Martinka v pohodě vydržela bdělá až do večera. Celou cestu autem očička nezamhouřila a pozorovala okolí.
Včera si Martinka nalezla mezi hračkami takovou hadrovou panenku, kterou dostala k narozeninám. Ukazovala ji Daně a povídala přitom,"Panenka copánky má!" Hned jí napadla asociace a pokračovala,"Holka modrooká, za copánek!" Okamžitě běžela ke skříňce s hračkami a s naprostou jistou vytáhla knížku s Holkou modrookou :-)
Před chvílí k babičce přijela teta se strejdou, malou Danielkou a Petruškou. Sotva se objevila Danielka v autosedačce na chodbě, Martinka kolem ní radostně skákala a vysokým hláskem křičela,"Jéjééé Daníínkáá Danínkáá, achóój!" To bude radosti, až se nám narodí miminko, Martinka ho bude jistě ráda opatrovat :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist