Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 04.02.2003
Martinčin věk - měsíce: 24
Rubrika: Deníček




Martinka se houpe s Petruškou v husách :-)
Momentálně u nás nesněží, naopak se vyjasnilo, teplota prudce poklesla na mínus devět a do rána očekáváme ještě pořádný pokles. Zítra vstáváme pomocí budíku v sedm hodin. Jedeme totiž do města, Dana musí k doktorce na odběr krve a potom půjdou s holkama na návštěvu, odkud si je odpoledne vyzvednu.
Dana je z holek za celý den moc unavená. Nejvíce ji vytáčí, když Petra dělá různé blbosti a Martinka je po ní opakuje. Například se má jít Martinka po jídle umýt, ale chce pouze s Petruškou. Tak jde a Petruška ji odmítá v koupelně zvednout k umyvadlu. Martinka se následně rozbrečí. Prostě, holky chtějí všechno dělat spolu a nás moc neposlouchají. Naštěstí v pátek vracíme Petrušku rodičům ;-) I když si myslím, že bychom si časem zvykli.
Dopoledne k nám na návštěvu přišel malý Ondra společně se svojí maminkou. Odpoledne se pak udělalo moc krásně, sněhové mraky zmizely a tak si Petruška vzala svůj pekáč, Martinka sáňky a Dana šla s nimi sáňkovat na kopec. Shodou okolností potkaly Ondrovu maminku, právě vyhrnovala sníh před domem. Martinka jí přitom pomáhala a komentovala svoji činnost,"To je práce, těžká práce!" To mohu potvrdit z vlastní zkušenosti ;-) Jelikož je všude příliš hluboký sníh, Martince sáňky příliš nejezdily. I přesto se v jednom okamžiku z kopce pěkně rozjela. Najednou se jí sáňky zapíchly do sněhu, Marťa udělala salto vpřed a zahučela hlavičkou do sněhu. Vstala, chvíli se rozhlížela a poté začala moc brečet. Na sáňky si od té doby odmítala sednout. Však mi doma povídala,"Tatínku, Martinka zapíchla!" :-)
Odpoledne jsem holky vyfotil při testování nosnosti historických houpacích hus, zapůjčených od sousedů. Obstály, je to holt stará poctivá práce :o)
Martinka má právě vedle spát a místo toho zlobí maminku. Za prvé si navykla kakat do nočníčku po osmé hodině a za druhé, chce čůrat na nočník několikrát za večer. Samozřejmě tam přitom chce pouze maminku. Martinka se unaví a nakonec usne, ale Dana takhle nemá večer klid.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist