Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 06.02.2003
Martinčin věk - měsíce: 24
Rubrika: Deníček




Martinka uklízí hromadu hraček :-)
Dana odpoledně sbalila holky a vydaly se na společnou procházku. Jenomže se po chvíli strhla pořádná sněhová vánice a tak se musely navrátit domů. Vždyť já tou dobou jel domů a viditelnost byla jako při husté mlze. Sněhová pokrývka se opět o něco zvýšila, momentálně činí asi tak půl metru.
To mi připomnělo včerejší jízdu od Radečka. Martinka nám málem ve své sedačce usnula, ale v okamžiku rozjezdu opakovala,"Modrá kočka, modrá očka!" Martinka se totiž obouvala na chodbě a tam má právě jejich černá kočka svůj pelíšek. Jistě Vám to nedává smysl, ale Martinka má modrou barvu zafixovanou ze své kazety s Teletubbies. Máme totiž nahraný díl, v němž se děti patlají v modré barvě a neustále opakují modrá, modrá. I když Teletubbies jsou pro Martinku již minulostí. Odmítá se dívat na něco tak dějově jednoduchého :-)
Jak můžete vidět na dnešní fotografii, holky společnými silami vyházely všechny hračky z bedýnek na valnou hromadu. Než si Petra do jedné vlezla, Martinka uchopila stuhu a používala ji jako metr. Přesně jak to má okoukané ode mně. Pečlivě natahovala stuhu po stranách bedýnky a povídala,"Kolik to měží? Osum, devet to meží!" :o)
Martinka již druhý den hrozivě kašle. Ale přitom nemá teplotu, takže jsme celkem v klidu. Jak si můžete přečíst ve starších článcích, Martinka v létě prodělala zápal plic a potom promarodila celý podzim. Až před vánoci jí doktorka nasadila imunoterapii a nemoci od té doby u ní mají normálnější průběh. Kromě toho, společně s ní kašle i Petruška, takže Martinka dostává sirup Ambrobene a Petra Bromxexin. Rozhodně se jejich stav rapidně nehorší, takže i chodíme ven :o)
Zítra mohu spát opět tak do osmi hodin, neboť mám nahlášenou dovolenou. Ihned po obědě chceme totiž jet k babičce. To znamená, že zítra předáváme Petrušku zpátky jejím rodičům :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist