Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 07.02.2003
Martinčin věk - měsíce: 24
Rubrika: Deníček




Martinka s Petrou na sáňkách :-)
Včera navečer nám Martinka zničeho nic odrecitovala básničku z pohádky O Budulínkovi. Povídala,"Fidli, fidli na housličky, bum bum na bubínek, vyezou ven lištičky, s nima Budulínek!" To bylo poprvé, co ze sebe vysypala takhle dlouhý text :-)
Večer při usínání nám předvedla novinku. Četl jsem holkám pohádku z knížky a Martinka se již poněkolikáté sápala na nočník. Sotva se vyčůrala, natáhla si pyžamko a šup do postele pod peřinu. Povídám jí,"Martinko, musíš si vzít plínku, pro jistotu přece!" Martinka se zamračila a křičela,"Nechci plínku, neci pro jistotu, ne né tatínku!" Ani po následných návštěvách na nočníčku plínku nechtěla. Dana situaci komentovala,"Nechala bych ji ráda bez plínky, ale raději při odpoledním spinkání. Teď v noci by se dozajista počůrala!" Nakonec Martinka usnula bez plínky. Když už chvíli spala, Dana jí plínku navlékla. Samozřejmě ji Martinka do rána skrz naskrz pročůrala ;-)
Jelikož jsem si vzal na dnešek dovolenou, dopoledne jsme šli s Martinkou a Petrou na sáňky. Nejdříve jsme vylezli na kopec do čvrti a zkoušeli jezdit dolů po silnici. Což o to, Petruška drandila bleskurychle dolů na pekáči, ale Martinku jsem ani náhodou nepřesvědčil. Neustále mi opakovala,"Nechci na sánky z kopce, nechci jet!" Nakonec popadla sáňky a běžela s nimi z kopce po svých. Chtěli jsme jít sáňkovat jinam, ale všude leží půl metru neujetého sněhu. Kde jsou ty doby, kdy jezdila na velkém kopci spousta dětí. Dnes asi nechodí tolik ven.
Zapřáhl jsem za sebe pekáč, sáňky a coby koníček táhl holky na horní konec obce po silnici. Naštěstí ještě není posypaná žádným inertním materiálem. Z našeho výletu pochází i fotografie ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist