Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 08.02.2003
Martinčin věk - měsíce: 24
Rubrika: Deníček




Martinka se drápe do kopce, z něhož se vozila :-)
U babičky a dědy má Martinka i mnoho jiné zábavy. Dnes po ránu například zazvonila u branky nějaká cizí paní a nesla si na výměnu plynovou bombu. Babička je totiž prodává. Martinka křičela,"Kdo to zvoní? Du podívat!" Vysvětlil jsem jí jak se věci mají,"Martinko, paní si přišla pro bombu!" Martinka následně křičela na celé kolo ze dveří,"Ahóój bombóó, ahój bombó!" :-)
Dopoledne jela Dana s dědou do Makra a teta se strejdou také zamířili někam na nákup. Já zůstal doma a dělal chůvajse. Samozřejmě jsem šel s Martinkou a Petrou ven. Sluníčko nádherně svítilo a teplota se přitom držela kolem mínus osmi stupňů.
Když jsem holky oblékal, Petruška se ptala Martinky,"Martinko, kolik ti je roků, osm?" Martinka nesouhlasně kroutila hlavičkou,"Nené, není osum roků, dva mi sou!" :o)
Petruška jezdila od silnice do zamrzlého rybníka na svém bobu. Martinku jsem však nepřesvědčil, aby si na něco podobného sedla. Prostě se bojí. Asi je to následek jejího nedávného pádu ze sáněk po hlavě do sněhu. Marťa nakonec jezdila alespoň po zadečku. To se jí moc líbilo, vylezla kopec nejméně dvacetkrát :o)
Po vyřádění jsme pokračovali v malé procházce. Martinka mi seděla za krkem na koníčku a došli jsme tak až k nové telefonní budce. Tam jsem dostal nápad jak holky pobavit. Stačilo vytočit z mobilu číslo telefonní budky a ta začala zvonit. Martinka z toho měla nesmrtelný zážitek. Brala sluchátko a povídala,"Halóó, haló, do je tam?" :-)
Původně na odpoledne plánovaná oslava ročních Daninčiných narozenin se protáhla až do půl šesté. Martinka již po třetí hodině seděla u stolu a povídala,"Martinka dort hamat bude, dám dort!" Bohužel jsme si ho nakonec dali až v pět. Mezitím probíhalo sfoukávání svíčky, rozbalování dárků a focení. Nějakou fotku jistě brzy naleznete ve fotoalbu ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist