Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 11.02.2003
Martinčin věk - měsíce: 24
Rubrika: Deníček




Martinka dělá hajíí s Františkem :-)
Dopoledne jsem přijel z práce, naložil Danu a pokračovali jsme k paní doktorce do těhotenské poradny. Předtím však Dana odvedla Martinku na hlídání k sousedům. To proto, aby s námi nemusela trávit dlouhý čas v čekárně. Sotva se Dana začala oblékat na cestu, Martinka se jí udiveně ptala,"Kampak de maminka?" Dana se jí na oplátku položila otázku,"Martinko, půjdeš k tetě?" Na to Marťa skočila po oblečení a křičela na celé kolo,"Du, du k tetě!" To je paráda, že se bez nás i chvíli obejde :-)
Martinka měla pěkně odmítavé odpoledne. Jak říkala Dana, to bylo samé,"Nechci spinkat, nechci plínku, nechci jít ven, nechci odnýst flašky, nechci Bobíka, nechci hamat!" ;-) Prostě nic nechtěla. Usnula bez plínky a Dana ji musela vzbudit, aby v té louži čůrání ještě nenastydla. Téměř by se dalo říci - Martinka měla svůj den ;-)
Martinka má na všechno odpověď a každou věc pěkně komentuje. Jako například dnes navečer - já si zhluboka zívl a už slyším,"Opinkanej tatínek, spinkat pude!" Hotovo, vyřízeno :o)
Pustil jsem počítač a s Martinkou jsme chvíli poslouchali písničky a nechali si přečíst dvě pohádky. Samozřejmě pouze její dvě známé - O veliké řepě a O sedmi kůzlátkách. Martinka si před chvílí v posteli zpívala písničky, jež předtím slyšela z počítače. Jenomže všechny tak nějak spatlané dohromady :-)
Když už jsem u toho počítače - navečer jsme s Danou vyměřovali prostor pro nový přebalovací pult. Přitom Dana seděla před svým počítačem a Martinka se k ní zprava mačkala. Povedlo se jí zprudka dorazit šuplík s klávesnicí pod stůl. A to tak, že Dana dostala pěknou šlupku do kolene. Vykřikla a povídala,"Au, Martinko, maminku to moc bolí!" Martinka pochodovala okolo a utěšovala Danu,"Ale maminkó, to nic není, jenom kávesnice u počítače, nic nebylo, jóó?!" Samozřejmě jsme nevýchovně vyprskli smíchy :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist