Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 12.02.2003
Martinčin věk - měsíce: 24
Rubrika: Deníček




Martinka se schovává do výklenku ve zdi :-)
V dnešním krásně slunečném a mrazivém odpoledni se Dana vydala spolu s Martinkou na procházku. Vzala s sebou sáňky, ale Martinka se na nich nechtěla ani vézt po rovince. Pouze si na ně v jednu chvíli lehla. Přijel jsem domů, holky vyhlížel a šel jim naproti. Potkali jsem se právě v okamžiku jejich cesty domů. Martinka se totiž dnes celý den vzteká kvůli naprostým maličkostem a nechtěla jít na procházku. Vyloženě se nutí do brečení a slzy se jí přitom koulí jako hrachy.
K večeři dostala na talíř nejdříve vařenou kukuřici s rajčátkem. Zbušila ji bez mrknutí oka. Až potom šla Dana připravovat a péct toasty. Martinka se také o jeden hlásila. Povídala,"Ci toustíček s čečupem!" S čím ho chtěla jste jistě pochopili ;-) Martince nalejeme trochu kečupu na talířek, ona si do něj toustík namáčí a ukusuje. Po chvíli byste ji nepoznali, jak se zapatlala. Ručičky červené, obličej červený a stůl také od kečupu. Dana jí povídala,"Martinko, ty ale vypadáš, jsi špinavá až za ušima!" Martinka chytila Danu za slovo a oběma ručkama si hrábla za ouška :o) Ještě štěstí, že jsme měli na dnešek plánované mytí vlásků při koupání.
Při příchodu do koupelny se Martinka začala, jak je jejím zvykem, sama svlékat. Samozřejmě bez mojí asistence, tu zásadně odmítá. Já se zatím snažil připravit vanu na koupání. Odstranil jsem visící osušky a chtěl napustit vodu. Ale ouha, kde je špunt? Normálně ho vytáhnu a položím pod přebalovák do poličky. Jenomže tam nebyl k nalezení. Tak jsem po zoufalém a marném hledání Martince pověděl,"Víš, Martinko, špunt není, takže se nemůžeme koupat!" Martinka odpověděla,"Tatínku, vím de je punt!" Sáhla do poličky, vyndala moje pouzdro na holicí strojek a z něho vydolovala špunt. Přitom povídala,"Martinka sovala punt do peneženky!" ;-)
Když jsem navečer našel vrchní kryt od jednoho z Martinčiných mobilů, znovu mě pobavila značka jeho výrobce. Stojí tam MQTQRQLA. Ti číňané to vymysleli hezky, aby neokopírovali značku, viďte? Nevíte někdo, jak se takový nápis čte? Já to tedy nezvládám ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist