Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 16.02.2003
Martinčin věk - měsíce: 25
Rubrika: Deníček




Martinka čeká na večeři v motorestu :-)
Mezi dnešní velké Martinčiny zážitky lze bezesporu zařadit i návštěvu u malého Adámka. Samozřejmě, že se jí čtyřměsíční Adámek moc líbil, ale mimo něho ji zaujal i jiný objekt. Teta se strejdou totiž mají na zahradě, ale i doma obrovského pejska. Pejsek je v podstatě ještě šestiměsíční štěně. I tak dosahuje úctyhodných rozměrů. Když proti sobě s Martinkou stáli, hleděli si z očí do očí, takže psí hlava spočívá v klidu něco přes devadesát centimetrů nad zemí. Zpočátku z něho měla Martinka respekt, ale posléze se k sobě chovali jako největší kamarádi. Marťa se od něho nechala oblizovat a pejsek ji neustále provokoval ke hraní ;-)
Při cestě zpátky jsme se stavovali na večeři v motorestu. Byla to Martinčina třetí návštěva restauračního zařízení. Z toho vyplývá, že není na takový způsob stravování příliš navyklá. Nevadí, alespoň pobavila hosty. Hned při příchodu ze sebe totiž bleskurychle sházela oblečení včetně čepice, šály a chtěla se pustit i do botiček. To si naštěstí nechala rozmluvit :o)
Přišla číšnice a ihned Martince nabídla,"Nechcete vysokou dětskou židli?" Po chvíli ji přinesla a Martinka rázem trůnila pěkně vysoko, čímž získala naprostou kontrolu nad okolím. Na fotce kromě toho můžete spatřit dřevěný pohár a v něm se dá pouštět malý vlček. Taková hračka na ukrácení dlouhé chvíle, než přinesou jídlo. Marťa si s ním hrála a co chvíli křičela na okosedící,"Podívej, mám vlčka, mám vysokou židli!" :-)
Jídlu moc nedala, objednali jsme jí hranolky s kečupem. Normálně je doma nejí a tak jsme si mysleli, jak si dá do nosánku. Nedala, neboť neustále sledovala okolí. Kromě toho s ní Dana musela uprostřed jídla odskočit na záchod, neboť slečna trvala na svém,"Maminko, ci kakat!" Nakonec jenom čůrala.
Výlet se vydařil, Martinka se doma dorazila lahvičkou Sunaru a teď snad už bude spinkat ve své nové postýlce na druhé straně ložnice.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist