Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 17.02.2003
Martinčin věk - měsíce: 25
Rubrika: Deníček




Martinka staví hrad z kostek :-)
Martinka usnula po včerejších zážitcích až ve čtvrt na deset. Není se čemu divit, jenom setkání s velikým psem stálo za to. To jsem Vám včera nenapsal - když se Martinka s Rabem (Tak se hafan jmenuje) konečně seznámila, brala ho kolem krku a on jí oblizoval v obličeji. Po každém podařeném oblíznutí Martinka povídala,"Co to dělá pejsek? Co to děláš pejsku? Hihihi! Neoblizuj Martinku, jóó?" :-)
Ještě na něco jsem si vzpomněl - v sobotu telefonovala Dana staré babičce do Hradce. Martinka si od ní vzala na chvíli mobil a poslouchala. Babička povídala,"Martinko, jakpak se máš?" Martinka,"Mám velkej postel!" Babička se divila,"Cože máš?" Martinka,"Mám velkej postel!" Babička Marťu utěšovala,"Jojo, to je trápení viď?" Babička Martince evidentně neporozumněla a myslela si, že Martinku přepadla nějaká nemoc ;-) Přitom jí Martinka vysvětlovala, že má svoji novou postel na novém místě. Takhle nějak vzniká informační šum ;-)
Odpoledne Dana vytáhla velké dřevěné sáňky a původně si myslela, že Martinka na ně nasedne a nechá se táhnout. Omyl. Po třech metrech Martinka slezla a už na ně zpátky odmítala nasednout. Doma pak povídala,"Zima nelíbí Martince, ci stavět snehuláka!" Bohužel, teploty venku panující jsou příliš nízké na sněhulákový sníh. Teď právě teploměr ukazuje -12oC a do rána bude dozajista hůř :-(
Před chvílí Martinka přišla do obyváku z ložnice, jak je jejím častým zvykem v poslední době. Chvíli tu bloudila a potom povídala směrem k Daně,"Chci čajíček, maminko!" "Ne, Martinko, takhle se to neříká!", odpověděla Dana. Martinka zkoušela dál,"Prosím dej nalejt čajíček!" "Martinko, to co jsi řekla je nesmysl!", pokračovala Dana. "Maminko, prosím, prosím, nalej!", sepjala Martinka ručičky. Tak na tohle už Dana slyšela :o)
P.S.: nedá mi to a musím Vám ještě dopsat zážitek starý pět minut. Martinka seděla na nočníku a kakala v ložnici. Neustále se vrtěla a sledovala přibývající bobky. Najednou se vztyčila, chvíli zkoumala svůj výtvor a posléze křičela,"Maminko, tatínku podívej, zajíčka Martinka udělala! Jako zajíček vypadá, bobek!" Honem tam běžíme a skutečně. Zajíc jako vystřižený. Celkem nás dostala :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist