Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.02.2003
Martinčin věk - měsíce: 25
Rubrika: Deníček




Martinka hamá polévku v restauraci :-)
Dnešní den byl v lecčems velice vyčerpávající. Není divu, proběhla oslava osmdesátých narozenin Martinčiny prababičky z Hradce. Celkově se zůčastnilo dvacet osob včetně dětí a celou dobu od oběda až po večeři jsme strávili v moc pěkném salónku restaurace U Zezuláků. Děti s sebou měly samozřejmě hračky na ukrácení dlouhé chvíle a po obědě s nimi šel děda i na procházku. Chvíle mezitím trávila Martinka s Petrou a Danielkou šmejděním po lokále a v jednom okamžiku provedla Martinka exkurzi do soukromé části penzionu. Vylapil jsem ji v okamžiku prověřování obsahu příručního skladu ;-)
Již dopolední odjezd na místo slavy probíhal obvyklým, bláznivým stylem. Sotva jsme Martince pověděli o oslavě, ihned se chtěla svlékat a jet. Daninelka se mezitím propracovala k Martinčině posteli a vzala jí spinkacího medvídka. Sotva to Marťa zmerčila, jedním hmatem jí medvěda vytrhla a povídala,"Néé, to nebéér, to není na hraní, to je na pinkání, medvídek můj!"
Ale abych se vrátil k odjezdu - Martinka stála dávno oblečená a chtěla si nazouvat boty, zatímco Dana se ještě nestihla ani obléct. Prostě, když se má jet, tak hned. Žádné zdržování :o)
Na fotografii, kterou jsem Vám dnes vybral můžete vidět Martinku vzorně hamající kuřecí polévku. Snědla ji celou a navíc si dala pár hranolek s kečupem. Jak říkala,"Dám hanolky s čečupem!" :-)
Po návratu domů se Martinka svlékala a Petruška se jí ptala,"Martinko, pletl tu tvoji šálu tatínek?" Martinka bleskurychle odpověděla,"Nené, pletla maminka, šálu, moji pšece, né tatínek!" :o)
Martinka právě sleduje večerníček a bumbá Sunar z lahvičky. Danielka se zmocnila její lahvičky s čajem a běžela pryč z obyváku. Martinka se za ní rozběhla a vzala jí lahvičku se slovy,"Néé, to neber, to je moje!" a třískla s lahvičkou o stůl. Celá situace se následně opakovala ještě třikrát a Marťa za Daninkou vždy trpělivě vystartovala. Skoro to tak vypadá, že ji Danielka provokuje schválně ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist