Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 23.02.2003
Martinčin věk - měsíce: 25
Rubrika: Deníček




Martinka s Petruškou škádlí kočku :-)
Tak a jsme doma s Danou sami, i když to není zcela úplně pravda, neboť u Dany v bříšku se vrtí miminko. Martinka zůstala na týden u babičky v rámci zvykání si na odloučení. Zrovna se to hodí, neboť babička je celý příští týden doma. To víte, v létě si ji chtějí vzít na dovolenou k moři, společně s Petruškou. Péťa s nimi jezdí prakticky každý rok a ani Martinka teď nezůstane zkrátka. Jenom jestli se nechá u fotografa vyfotit. Potřebuje totiž fotku na dětský pas a jak to u fotografa dopadlo minule, je zapsáno ve starším článku v Deníčku ;-)
Jste zvědaví, jak probíhal náš odjezd od Babičky? Překvapivě hladce. Vzhledem k dnešnímu, překrásně slunečnému odpoledni běhaly holky venku. Přes den se teploty vyšplhají nad bod mrazu a v noci naopak pěkně přituhává. Není tedy divu, že sníh leze dolů a všude je samé bláto. Jak potom vypadají děti, hrající si venku Vám jistě nemusím vykládat. Martinka chvíli s Petruškou škádlila babiččinu kočku, jak můžete vidět na dnešní fotografii. Petruška ji česala hrabičkami na písek a Martinka se naopak snažila kočku nakrmit sněhem. Kočka si takové věci samozřejmě nenechala příliš dlouho líbit a holkám utekla.
Právě v tom okamžiku jsem začal nosit věci do auta. Martinka zpozorněla a ptala se babičky,"Kampak de tatínek?" Babička jí odpověděla,"Tatínek s maminkou jedou přece domů. Ty tady s námi zůstaneš a pojedeme vláčkem do města, ano?" Martinka se pravděpodobně nechala nalákat na tu mašinku a o naši další činnost ztratila zájem. Přece jenom ji Dana s babičkou dobře připravily.
Když nastal čas loučení, Martinka nás vesele opusinkovala, prohlásila,"Ahóój, pápá!", zamávala nám a v klidu se dál věnovala hraní. Honem do auta a pryč, taková byla naše další akce. Podle babiččina telefonátu si na nás Martinka za celé odpoledne a podvečer ani nevzdechla. To je dobře, hlavně aby teď usnula ;-)
S Martinkou se opět setkáme až v pátek, ráno jedeme s miminkem na ten speciální ultrazvuk. Doma bez Martinky je tak nějak prázdno a divně, myslím, že se nám bude moc stýskat. V každém případě i nadále najdete na našich stránkách každý den něco nového ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist