Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.02.2003
Martinčin věk - měsíce: 25
Rubrika: Deníček




Martinka se nechává krmit od Petrušky :-)
Dana telefonovala navečer babičce, aby se zeptala na Martinku. Po ukončení hovoru prohlásila,"Když tak slyším v dáli brebentit Martinku, moc se mi po ní stýská. Já vím, že se ten týden překulí, vždyť už je pondělí, ale stejně je to nezvyk!" Opravdu, všude je doma hrozné ticho, nikdo si se mnou nechce hrát, nedíval jsem se odpoledne na Kouzelnou školku a nestihl jsem Večerníček. Ach jo, už aby byla Martinka doma :o)
Martinka se u babičky prý předvádí, ale v tom dobrém smyslu. Včera večer například usnula už za deset minut devět. Hmm, doma je normálně vzhůru ještě o půl desáté. Jak jsem situaci okomentoval,"Martinka holt nemá u babičky maminku!" ;-) Za další, babička si pochvaluje, jak Marťa hezky hamá. Dnes i včera snědla bez problémů ke svačince Bobíka a dnes si vzorně dala k obědu květákový mozeček. Aby jste věděli, vůbec jí nechybíme! Zato ona nám ano.
Však jsem na ni navečer myslel. Dana potřebovala něco udělat do práce a tak v obyváku programovala. Já zatím vyjímečně vařil večeři. Sotva jsem otevřel myčku a začal vyndávat příbory, hned jsem si vzpomněl na Martinku. Její slova v takovém okamžiku jsou,"Tatínku, vyndej ostrý nože!" Dokud nevytáhnu a neschovám ostré nože, neodváží se do myčky sáhnout. Teprve když jsou pryč počne uklízet nádobí. :-)
Podobně mě překvapila v neděli u babičky. Já měl na konferenčním stolku položenou kávu k níž se hnala malá neteřinka Danielka. Martinka ji chytila za ručku a křičela na ni,"Stůj Daninkóó, tam kafíčko, páálíí!" :o)
Dnešní fotografie pochází z doby nedělního oběda. Babička chladila na chodbě Martince polévku a Petruška mezitím krmila Marťu ze svého talíře, aby jí trochu ubylo ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist