Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 16.03.2003
Martinčin věk - měsíce: 26
Rubrika: Deníček




Martinka se chystá nasypat si sůl do čaje :-)
Dnes jsme se probudili do rána jako malovaného. Uvítala nás modrá obloha a sluníčko. Hlavně jsem nemusel do práce ;-) Martinka sama vstala, v obyváku se oblékla a po chvíli už mě tahala z postele,"Tatíínku távej, deme hamat!" Vstal jsem, a rád. Martinka se sháněla po nočníku, neboť potřebovala čůrat,"Tatínku, de je nočník, zás?" Slovíčko zas nepoužívá dlouho. Vkládá ho však každou chvíli do nějaké věty. Po snídani jsem se Martince schoval za skříň a už volala,"Maminko, de je tatínek, zás?" Vykoukl jsem a,"Jéjé, tady je, sovanej!" :-)
Šli jsme spolu na zahrádku a nechali Danu doma v klidu vařit. Při oblékání na chodbě mi telefonoval vedoucí a ptal se, jak jsem to včera doválčil v práci s italskými kolegy. Martinka křičela na celé kolo,"Jéjé, volá pán z Itáálie, jóó, to víš že jóó, volá z Itálie!" :o)
Pobyt na zahrádce jsme věnovali prvním jarním pracem - já vyhrabal maliní a posypal je přípravkem proti plevelu. Martinka prozatím nosila větve z pořezaného stromu a mimo jiné se hrabala v posledních zbytcích sněhu. Naprostá spokojenost ;-)
Odpoledne po vyspinkání jsme šli naproti k vlaku hradecké babičce. Babička u nás nebyla téměř dva měsíce, takže se jí Martinka musela pochlubit s novinkami v ložnici. Táhla ji dovnitř a vysvětlovala,"Babičko koukej, víš, mám novej postel!" Babičku pak udivovala svojí zručností při skládání puzzlí, kostiček a takových pěnových podložek :-)
Po babiččině odjezdu jsem šel ven, konečně sundat vánoční žárovičkovou výzdobu ze stromů. Ono je to těžké, pokud ležel na všem sníh, nedalo se nic dělat. Dana společně s Martinkou, vařila večeři. V jednu chvíli Dana telefonovala s druhou babičkou, Martinka se postavila u druhé linky na židli a přerovnávala svoje lahvičky. Když se Dana nedívala, otevřela dózu se solí, nabrala vrchovatou lžičku a nasypala si ji přímo do konvičky s čajem. Dostala vyčiněno a já se ji zeptal,"Martinko, chceš ochutnat ten čaj?" Martinka si nechala vstrčit jednu lžičku do pusy a už protestovala,"Není dobrej, nechci!" Snad si bude pamatovat, že do čaje se sůl nesype :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist