Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 23.03.2003
Martinčin věk - měsíce: 26
Rubrika: Deníček




Martinka skládá kostky po přijezdu domů :-)
Martinka šla dopoledne ven, spolu s Petruškou a Danielkou. Dostal jsem holky na starosti. Petruška jakožto nejstarší se prý strašně nudila, Martinka chtěla neustále na písek a malá Danielka si neustále zkracovala cestu přes čerstvě upravené záhonky. Já se s nimi rozhodně nenudil ;-) Smějící se botičky :-)
Před dvanáctou nastal čas k obědu, Martinka se na chodbě zouvala a najednou ukazovala na Danielčiny botičky,"Tatínku, dívej na botičky, tady má pusinku, očička, nosánek!" Nikdy předtím jsem si nevšiml této skutečnosti. Martinka mě opravdu překvapila svojí představivostí. Hned jsem běžel botičky vyfotit, aby jste se také podívali :-)
Martinka není od včerejšího dne vybavovaná na ven plínkou. Venku se oteplilo, proto může nosit kalhoty do pasu a ty si bez problémů stáhne. Jak jistě víte, když Martinka potřebuje čůrat, tak jednoduše provede potřebu sama. V žádném případě si neřekne. Venku dnes chodila úplně vzorně a dokonce si nic nepočůrala. Po obědě spí už také bez plíny, díky čemuž se nám povedlo zminimalizovat denní počet plenek na jednu. Na noc ji ještě mít musí, těžko by vydržela. Všechno to ovšem souvisí s pitným režimem. Martinka by měla pít více ráno a dopoledne, ne ař večer. Dana už podnikla první kroky - před spaním nedovolíme Martince vypít více jak dvě lahvičky čaje. Kromě toho dostane plínku až těsně před usnutím a než ji dostane, musí si ještě dojít na nočník. Uvidíme, za jak dlouho odložíme plenky úplně. Necháme je pro miminko :o)
Když už jsem se zmínil o odpoledním spaní - včera šla Dana Martinku uložit do ložnice. Jenomže měla velký hlad (Nebo spíše miminko v bříšku ;-) ) a tak nechala Martinku vedle ležet samotnou. Ještě jí při odchodu pověděla,"Martinko, přijde tě uložit babička!" Než stihla babička přijít, Martinka historicky poprvé, sama usnula. Jenom dobře :-)
Odpoledne jsme se jako obvykle zastavili u hradecké babičky. Strejda Martin měl v pokoji nějakého kolegu a zprovozňovali nový počítač. Martinka tam nakoukla a konstatovala,"Nemůžeme dělat blbosti, stejda je sovanej!" Strejda byl opravdu v tu chvíli zalezlý vzadu v pokoji :o)
Zatímco jsme po příjezdu domů vybalovali a uklízeli přivezené věci, Martinka si v tichosti a sama hrála v obyváku. Sestavila roztodivné obrazce, ale stihla je rozházet, než jsem vytáhl foťák. Můžete vidět alespoň jejich torzo ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist