Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 25.03.2003
Martinčin věk - měsíce: 26
Rubrika: Deníček




Martinka se připravuje na focení u fotografky :-)
Včera večer nám Martinka předvedla pěknou scénu. Kolem deváté hodiny potřebovala jít na nočník. Sundala si plínku a vyčůrala se. Samozřejmě, plínku měla mírně počůranou, za což jsme jí vyčinili. Když jsem se jí následně snažil navléct počůranou plínku, Martinka se strašně rozvztekala a rozkřičela, až se z toho všeho vyblinkala do hotovostního kbelíku.
Popadl jsem Marťu a běželi jsme se na chodbu umýt. Martinka mi přitom vykládala,"Proč blinkala Martinka?" Já se jí také zeptal,"Martinko, ano, proč jsi vlastně blinkala?" Dostalo se mi zcela jasné odpovědi,"Tatínek těl dát Martince počůranou plínku, víš?" Tak už je mi to jasné ;-)
Vzhledem k dnešní dopolední návštěvě u doktorky, Dana potřebovala vyzvednout v lékárně magneziové tablety. Po domluvě jsme spojili návštěvu lékány s druhým pokusem u fotografa. Jak jistě víte, při minulé návštěvě u paní fotografky, Martinka ztropila pěknou scénu a fotit se nechtěla. Jelikož se blíží léto a Marťa bude potřebovat pas na cestu k moři s babičkou a dědou, nebylo možné fotografování do nekonečna odkládat.
Dnes sice Martinka neustále opakovala,"Nebojím, nebojím se, paní fotogafka udělá blik!", ale na židli se nakonec posadit nechala. I když se v prvním okamžiku trochu vzpírala. Pak už šlo vše jak po másle. Třikrát cvak na pas a následovalo focení na chlupatém přehozu spolu s hračkami. Martinku začalo focení evidentně bavit. Šklebila se a usmívala na povel. Fotografku také dostala svým širokým úsměvem a proslovem,"Sýýr!" (Takhle se také občas fotíme ;-) )
Fotky prý budou hotové v pátek, nebojte se jistě nějakou naskenuji a zveřejním ve fotoalbu. Přečtěte si také nový článek v rubrice Novinky z bříška, pojednává hlavně o dopolední návštěvě u paní doktorky.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist