Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 26.03.2003
Martinčin věk - měsíce: 26
Rubrika: Deníček




Martinka leze na strom :-)
V souvislosti se včerejším focením na pas nám Martinka vyprávěla,"Pojedu k móóži, bude tam plavat moc ybiček, budu lovit sítkem!" Kde na tohle přišla, to tedy nevíme. Jedině snad, jestli ji na cestu k moři o víkendu nepřipravoval dědeček ;-)
Martinka měla celý den vztekací náladu. Přešla ji až večer. Odpoledne po svačince a televizní Kouzelné školce mi předvedla pěknou scénu. Nejdříve se nechtěla oblékat a následně si na chodbě natahovala zimní boty. Několikrát jsem ji upozorňoval,"Martinko, tyhle boty ne, vždyť už není zima, vezmi si jiné!" "Neci rohatý boty, ne!",vykřikla Marťa a odmrštila boty od sebe. Nechal jsem ji chvíli vyvztekat a opravdu se za několik okamžiků uklidnila. Hlavně začala spolupracovat ;-)
Venku jsme spolu pokračovali v prostříhávání stromů. Práce nás čeká ještě hodně. Martinka si přivezla náklaďák a pomáhala mi svážet větvičky na hromadu. Mimo jiné lezla na strom, jak můžete vidět. Jablůňka má nízko korunu a tak lezení nečiní Martince žádné potíže. Kromě toho se větších výšek bojí, má se totiž ráda :o)
Poklidný podvečer nám každou chvíli narušovaly nálety práškovacího Čmeláka. Pole jsou mokrá a tak je letecké práškování jediná možnost k jejich ošetření. Jenomže letadlo každou chvíli přelétávalo v minimální výšce kolem nás. Martinka na něj ukazovala a evidentně se dobře bavila. Pouze do chvíle, kdy se práškovací stroj přeřítil v ostrém náklonu přímo nad našimi hlavami. Martinka se právě chtěla v podřepu vyčůrat. Já tou dobou lezl po stromě a mohl tak spatřit Martinku jak se v ohlušujícím rachotu vrhá na trávu pod strom. Sotva letadlo zmizelo z dohledu, pokračovala v započaté činnosti a situaci okomentovala,"Musela sovat, Martinka, letadlo veliký letělo, nojóó!" :-)
Stejně tak při večeři vykládala Daně,"Víš maminko, pan pilot žídí meláka, žídí meláky. Meláci sou ve večerníčku taky, dívat budu!" Má pravdu, momentálně ve večerníčku běží Příběhy včelích medvídků :-)
Na závěr Vám musím popsat první zkušenosti se spaním na nakloněné posteli, tedy nohama do kopce. Když takhle spíte, neustále jste v postatě opření hlavou o pelest. Stačí se pak ráno na sebe podívat do zrcadla a vlasy spláclé nahoře na hlavě jsou naprosto nepřehlédnutelné ;-) Jinak si myslím, že s Danou v jedné posteli vydržím :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist