Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 27.03.2003
Martinčin věk - měsíce: 26
Rubrika: Deníček




Martinka leze na štafle :-)
Při dnešním obědě Martinka sama a velikou chutí vyškrábala talíř polévky. To se jen tak nevidí. Důvod byl přitom prostý - dostala přece polévku na velký talíř jako velká holka! :o)
Po odpoledním spinkání se Martinka dokonce sama probudila za pět minuty dvě. Normálně ji Dana musí ve dvě budit, aby si příliš nezvykala a pak snadněji usnula večer. Důvodem jejího dnešního probuzení mohla být i nadcházejíci návštěva školky.
Holky se navrátily ze školky po čtvrté hodině a já se Martinky hned ptal,"Martinko, jak se ti líbilo ve školce?" Následovala pohotová a strohá odpověď,"Dobže!" Pokračoval jsem,"S kýmpak jsi si dnes hrála?" Martinka se zamyslela,"Byla tam Lucinka, Terezka taky!" Vyjmenovala přitom své dvě nejmilejší kamarádky. Martince se tyto občasná odpoledne ve školce moc líbí. Hlavně si přitom zvyká na prostředí a kolektiv dětí.
Dnešní překrásný a slunečný den lákal k pobytu venku. Konečně se oteplilo a teploměr překročil magickou hranici 10oC o pořádný kus. Martinka mi asistovala na zahrádce při stříhání stromů a snažila se přitom lézt za mnou na štafle. Nenechte se na fotce zmást bílými skvrnami v trávě - na podzim jsem na trávu nasypal vápno a ono se místy tak nějak nerozpustilo. Martinka v něm s velikým zaujetím dupe a přitom připomíná astronauty na měsíci. Od botiček se jí totiž zvedají bílá oblaka. Jak potom Marťa vypadá, si jistě domyslíte sami ;-)
Dnes nás čeká třetí noc na nakloněné posteli. Já už si asi zvykl a Daně až do konce těhotenství nic jiného nezbývá. Jenom si stěžuje na ztuhlý krk, při poloze hlavou dolů se mimo jiné ve spánku špatně obrací. Jen si to zkuste, když máte pánev výš než hlavu ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist