Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 28.03.2003
Martinčin věk - měsíce: 26
Rubrika: Deníček




Nakládáme naparkovišti nákup:-)
Odpoledne jsme jeli do města vyzvednout Martičiny fotografie. Jak jistě víte, Martinka se nechala v úterý konečně vyfotit v ateliéru. Fotky se moc povedly, na všech to Martince sluší. I na té malé pasové.
Také jsme Martince vybrali a zakoupili nové botičky. V obchodě měli kromě botiček i regál s hračkami. Ten Martinku evidentně zaujal. Ihned provedla jeho zevrubnou kontrolu. Povídala,"Jéjé, hračky tady sou, panenka, miminko, autíčko, to se mi líbí!" Pokračovala ještě dál a její proslov zaujal i prodavačku. Martinka došla až k robotovi na baterky. Pro Martinku vyloženě neznámá věc. Ihned se ptala,"Tatínku, co to je?" "Martinko, to je robot!",vysvětlil jsem jí. Martinka souhlasně pokývala hlavičkou a jala se vysvětlovat prodavačce,"Hmm, robot to je, paní robot to je, víš?" Následně dorazila paní prodavačku identifikací jedné papírové krabice,"Tady sou puclíky ňáký, no jó sou tam pucle s medvídkem, sou moc sožitý, néjsou pro deti!" :o)
Před odjezdem z města jsme ještě zašli nakoupit do Alberta. Pro Martinku je takové nakupování vzácné, Dana totiž chodí nerada do obchoďáků a tak většinou nákupy obstarávám já. Mimo jiné dnes Daně nebylo vůbec dobře a evidentně trpěla.
Cestou k obchoďáku před námi šla paní a držela za ruku malou holčičku. Holčička vyloženě šmajdala, vytáčela chodidla dovnitř a občas s sebou málem plácla. Když poodešli, povídám Daně, viděla jsi tu holčičku jak šla?" Dana mi odpověděla,"Viděla, ale na druhou stranu šupajdla pěkně rychle. Zato naše Martinka jde jako by ani nešla!" Skutečně, Marťu neustále zajímalo kde co lítá a nechtěla jít rychleji. Prostě, když nemá jasný cíl, je to problém ;-)
Doma chtěla Martinka pustit na počítači dětské cédéčko Klubíčko. Žadonila,"Tatínku, putíme Klubíčko, tady na počítači, jóó?" Ihned se mi usadila na klíně a pozorovala na monitoru moji přeinstalaci Klubíčka. V okamžiku objevení se dialogového okna Martinka vykřikla,"Tatínku dívej, to je problém, máme problém, kubíčko nefunguje, víš maminko?" Tak to vidíte, stačilo abych před ní jednou řekl u počítače,"Hmm, máme problém!" a mám to tu zpátky ;-)
Mám tu ještě jednu aktualitku na závěr - mrňousek v bříšku je dnes podle Daniných slov vyloženě hyperaktivní. Kope všemi směry a dokonce ji kopal i během sprchování ve sprchovém koutě. Prý až se bříško hýbalo :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist