Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 29.03.2003
Martinčin věk - měsíce: 26
Rubrika: Deníček




Martinka zametá na hřbitově hrob
Dnešní překrásný jarní den přinesl jednu nepříjemnost. Po obědě jsem zapnul počítač na němž běží i testovací server. Jenomže najednou vytuhl, zakouřilo se, zasmrdělo a je z něho rázem hromádka nepoužitelného železa(Tedy hardwaru :-) ). To jsou ty přetaktované procesory, nic nevydrží ;-) Nezbývá nic jiného, než psát na notebooku.
Hned ráno, po svém probuzení nás Martinka překvapila. Vyskočila z postele, sundala si sama plínku(Ona si ji umí večer málem i nasadit :-) ) a vzorně se vyčůrala do nočníku. Naopak odpoledne se po probuzení v plném vědomí vyčůrala přímo do postele. Po obědě totiž nedostává plínku.
K obědu dostala Martinka polévku ve svém dětském talířku. Ihned však protestovala a Dana ji musela přelít do normálního velkého talíře. Martinka je velká holka, ne? Jako taková přece nemůže jíst polévku z dětského talířku, to dá rozum ;-) Jako druhý chod dostala po dlouhé době hranolky s kečupem. Ty může, jí je pěkně rukama. My měli k hranolkům i masíčko, to však Martinka stále tvrdě odmítá. Je takový náš malý vegetarián. Čemu se zásadně nebrání je karbanátek či salám. Takže to s tím vegetariánstvím nebude zase tak žhavé :-)
Odpoledne přijela babička z Hradce a společně jsme šli na hřbitov uklidit trochu na hrob. Martinka vyfasovala smetáček a málem stihla zamést i celý chodník kolem kostela. Dana s námi ven nešla, neboť jí nebylo dobře. Dopoledne se totiž nějak namohla při mytí zimních bot v předklonu. Prý to není moc ideální poloha pro bříško. I z toho důvodu jsem jí pomohl s vyluxováním a vytřením podlah.
V souvislosti s Daniným odpoledním ležením se babička zmínila o tom, že by v případě nouze zůstala doma a vzala si Martinku na hlídání. No jo, ale Marťa by se rázem ocitla daleko od nás. To se nelíbí ani jednomu z nás. Jak říkala Dana,"Pokud bych ležela doma, bylo by mi tu bez Martinky samotné smutno a stýskalo by se mi!" Tudy cesta nevede, přijatelnější by byla varianta babičky u nás. Nedá se nic dělat, musíme počítat se všemi možnostmi. Dana může den ze dne zůstat ležet a co potom. Hlavně by neměl kdo jít s Martinkou ven :-(
Na závěr veselejší téma - pracovali jsme odpoledne na zahrádce, sázeli jsme živý plot a vozili s Martinkou na kolečku drny. Sotva bylo prázdné, Marťa se do něho vyškrábala a kolečko se rázem proměnilo v závodní stroj. To bylo výskání a radosti z rychlé jízdy! Jenom pak byla Martinka pořadně špinavá. Od hlíny a vápna - to jsem v kolečku vozil někdy na podzim :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist