Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 30.03.2003
Martinčin věk - měsíce: 26
Rubrika: Deníček




Martinka jede na kole :-)
Martinka trávila celý den u sousedů. Je to fajn, že i přes absenci blízké babičky můžeme Martinku u někoho v případě potřeby zanechat. Martinka se navíc k tetě moc těší. Není divu, má tam společnost a hlavně zajíčky v králíkárně(Nebo králíčky v zajčárně? Vyberte si, kterou variantu chcete. ;-) ).
Dana pro ní před oběděm zašla a Martinka se hrnula na svém odstrkovadle směrem k našemu domu. Přitom vykládala,"Tatínku, deme domů, do teplíčka!" Tuto frázi jsme Martince povídali v zimě, ale dnes už příliš neplatí. Venku se teplota pohybuje někde kolem 17oC :-)
Dana si původně naplánovala, že nedá Martinku po obědě spát a to vzhledem k dnešnímu posunu času na letní. Prý aby usnula večer, neboť doposud Marťa usínala běžně po deváté a podle nového času by to bylo až po desáté. Proto Martince řekla,"Martinko, nepůjdeš po obědě spát, ano?" To byste měli slyšet Martinku! Prohlásila,"Pudu spát, jóó!" "Martinko, nepůjdeš dnes spát!", na to Dana. Martinka se zamyslela a pověděla,"Hmm, budu spát v autě!" A je to, Martinka zná pouze dvě možnosti - buď jde po obědě normálně spát, nebo když jedeme k babičce, vyspí se cestou v autě. Variantu s autem jsme zamítli a tak nakonec šla Martinka opravdu spát :o)
Odpoledne jsme k sousedům vzali Martince její kolo. Zpočátku na něj nechtěla ani sednout, ale stačilo aby se vyhoupl na své kolo sousedovic Péťa a už byla také v sedle. Jenomže se při jízdě soustředila na pozorování nohou na šlapkách a už vůbec nestíhala sledovat prostor před sebou, natož pak řídit. V jednu chvíli ujela úplně sama asi čtyři metry, ale pak už na kolo nechtěla zpátky vylézt. No, chce to čas. V případě odstrkovadla-motorky také nejezdila hned napoprvé :o)
Poslední dnešní perličku nám Martinka předvedla při uklízení hraček před večerním mytím. Uklidil jsem jí bubínek s rumba koulemi do dolní poličky. Martinka ho bleskurychle vytáhla a vyčinila mi,"Néé dolůů, nahoru to pšíde pšece, dolů jenom belíček s nádobím, ty ty tááto!" Při posledních slovech se na mě nepěkně zamračila. Jo jo, to jsem si dovolil moc ;-)
Jsme zvědavi, v kolik hodin vlastně Martinka usne. Právě je devět hodin a prozatím působí velice čilým dojmem. Není divu, vždyť je vlastně podle starého času teprve osm :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist