Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 31.03.2003
Martinčin věk - měsíce: 26
Rubrika: Deníček




Martinka vaří hvězdičky :-)
Dnes jsem si Martinku odpoledne příliš neužil. Není divu, jel jsem na Finanční úřad podat daňové přiznání. Jak povídala paní v rádiu,"Je to taková česká specialita, dělat věci na poslední chvíli!" Tak proč tam nejít poslední den, ne? ;-) Ne, ne letošní zpoždění vzniklo tak nějak nepředvídatelnými okolnostmi.
Dana šla mezitím s Martinkou na procházku, obě zůstaly na návštěvě u malé Lucinky a navrátily se až v pět. Martinka se u Lucinky mimo jiné zvážila na digitální váze. Světe div se, už má i s oblečením 12,6 kg. Docela nás to překvapilo, ale na druhou stranu není divu, vždyť Martinka v poslední době celkem jí. Jenom Lucinčina maminka si přitom postěžovala,"Lucinka nechce příliš snídat, jsem ráda když sní půlku rohlíku!" To nezná Martinku - považujeme za velký úspěch, jestliže si dá ke snídani tři kolečka rohlíku s máslem ;-)
Až před večeří jsme si spolu trochu pohráli. Martinka vařila na stole takové malé hvězdičky v bubínku, jako by to byl hrnec. Přitom je i počítala, posuďte sami,"Jednu hvezdičku tam dám, dve, či, pět hvezdiček, jetě osum, jetě devet, devet, pák sedum a dva. Jedna, dve, či, čyži, pět, cos to Janku sněd, brambory málo matěný!" :o)
Martinka se před koupáním sama svléká na podložce mezi vanou a sprchovým koutem. Položíme tam ručník je to. Dneska se kolem podložky hemžily takové ty sviňuchy, nebo jak se jim říka sviňky, prostě malí hmyzáci. Ani nevím, kudy se do koupelny dostali. Martinka ihned reagovala,"Mravenečci sou tady, neci na ně koukat!" Při těchto slovech se je snažila zakrýt ručníkem. Martinka takové potvory moc nemusí :-)
Jste zvědaví, v kolik hodin Marťa včera usnula? Nebylo to zase tak hrozné, stihla zabrat do deseti hodin ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist