Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 01.04.2003
Martinčin věk - měsíce: 26
Rubrika: Deníček




Martinka běhá po zahradě :-)
Domů jsem dnes přijel z práce právě v okamžiku, kdy se vracela Dana s Martinkou z procházky. Dana mi hned referovala - Marťa se nechce příliš procházet. Každou chvíli se někde zastaví a hraje si na jednom místě, což vůbec nedělá dobře Daně. V takovém případě jí totiž tlačí bříško.
Martinka si hrála nejdéle na hromádce písku před sousedovým plotem, proto mi Dana povídala,"Ten písek byl pěkně prohřátý, asi bychom už mohli Martince přinést a instalovat pískoviště!" Souhlasil jsem a hned po svačince jsme se na tuto činnost s Martinkou vrhli. Více podrobností a fotografií si můžete o celé akci prohlédnout ve fotoalbu. Doufám, že jsem novou sadou fotografií udělal radost hlavně našim stálým čtenářům ;-)
Martinka si na chodbě svlékala bundu a Dana ji přitom upozorňovala,"Martinko, nesmíš ty patentky takhle rozepínat!" Martinka si je totiž razantně roztrhávala od sebe, až jeden vytrhla z látky. Hned dostala vyčiněno,"Vidíš co jsi provedla, to už nepůjde spravit!" "Ale pude spravit!", na to Marťa. Poté hodila milý usměv směrem ke mě a pokračovala,"Tatínku, spravíš, prosím tě, jóó?" Tak to si tedy ještě dobře rozmyslím ;-)
Před svačinkou mi Martinka během svlékání ukazovala kolínko, na něž včera spadla. Povídala,"Tatínku, tady vidíš? Já bourala, takhle vidíš?" Na ta slova s sebou demonstrativně plácla na koberec, až to zadunělo :o)
Než jsme se dostali ven, pil jsem na chodbě minerálku z PET lahve. Martinka chtěla také. Opatrně jsem jí naklonil láhev, aby si jenom maličko cucla. Sotva se napila, prohlásila,"Áááá, to byla žízeň!" :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist