Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 02.04.2003
Martinčin věk - měsíce: 26
Rubrika: Deníček




Martinka kráčí na procházce :-)
Dnešní ošklivé a deštivé počasí vůbec nelákalo ven. Proto šla Dana s Martinkou v dopoledních hodinách raději na návštěvu k sousedům. Odpoledne pak si Martinka sama hrála a jak vypadal obyvák po mém příchodu z práce je zvěčněné na druhé fotografii. To už jsem jednou prošel a nohama si vytvořil průchozí koridor :-)
Martinka se nasvačila, zhlédla v televizi Kouzelnou školku a spolu jsme se šli projít. Martinka se totiž potřebovala alespoň maličko vyvětrat a já nakonec také. V poslední době se každý můj pracovní den řadí mezi náročné a tak je třeba občas relaxovat :o) Martinčin pořádek v obyváku :-)
Během oblékání se Martinka ptala,"Tatínku, kam pudeme?" Má odpověď zněla,"Martinko, půjdeme se projít!" Marťa zkoušela dál,"Pudeme někam, jóó, pudeme, čeba k Ondrovi pudeme, čeba k Lucce, no jóó k Lucce pudeme!" To máte tak - Martinka jde bez problémů za určitým cílem. Z toho důvodu jsem se zamyslel a hned ve dveřích dostal spásný nápad. Zavolal jsem na Danu,"Prosím tě, podej mi svíčky, zajdeme s Martinkou na hřbitov!" Martinka se hned zmocnila jedné svíčky se slovy,"Vemu síčku, zapálíme ji tam nahóóže, menuje se to tam, menuje jáák, tatínku?" Na ta slova nasadila rychlé tempo a než jsme se nadáli, byli jsme na místě.
Zato naše další putování probíhalo ve znamení neustálých zastávek u každé louže. Po dešti se jich vyskytovalo všude požehnaně. Martinka musela každou louži naplnit kamínky a větvičkami, co se do ní jenom vešlo. Samozřejmě, že si zamazala ručičky a hned si je otřela o bundu. Další velikou zábavou se stalo sbírání rozličných kamínků a jejich následné házení do potoka. Při takové činnosti si vždy živě představuji, jakým způsobem budu za Martinkou skákat ze břehu. To proto, abych ji vytáhl z vody až tam spadne ;-) Martinka si naštěstí počíná opatrně, ale jeden nikdy neví ;-)
Nakonec jsme se navrátili vyvětraní a doma nás již čekala večeře. Martinka si dnes přinesla s sebou z procházky pouze jeden kámen. Zato pořádný. Normálně se přede dveřmi oklepe a už se zní sypou na všechny strany drobné kamínky :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist