Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 03.04.2003
Martinčin věk - měsíce: 26
Rubrika: Deníček




Martinka myje nádobí :-)
Včera jsem utrpěl málem otřes mozku. Stalo se to tak - prostě jsme s Martinkou blbli. Tuhle jsem vymyslel takovou hru - bouchání čelem do gumového skákacího míče. Martinka se přitom moc baví. Jenomže my bouchali hlavami napřeskáčku. V jednu chvíli jsem udeřil hlavou já a sotva se mi čelo dotklo míče, ucítíl jsem obrovskou ránu do týla, až se mi před očima zatmělo. V první chvíli jsem ani netušil která bije, ale Martinčin křik mi naznačil. Martinka totiž naplno narazila čelem do mojí hlavy. No, nakonec z toho ani boule nebyla a Martinka brečela pouze chviličku. Zato já se nemohl vzpamatovat pěkně dlouhou dobu. Martinka je totiž pěkně tvdohlavá ;-)
Aby toho nebylo málo, před koupáním si šla Martinka do ložnice pro pantofle - hafáky. Po chvíli začala křičet a co se nestalo - shýbla se pro bačkůrky a tak nějak pozapomněla, že stojí u stěny. Bác a přibyl jí další šrám na čelíčku. I tento úder Martinka po chvíli rozdýchala.
Dana potřebovala dnes navečer dodělat nějakou práci na počítači a tak jsem večeři vařil já za vydatné Martinčiny asistence. Bramboráky neboli křápance jsou jednoduché a tak zatímco jsem připravoval směs na jejich smažení, Martinka myla nádobí ve dřezu. Na fotografii není patrná její zmáchaná mikinka, tuto skutečnost jsem ostatně zaregistroval až po chvíli. Nezbývalo nic jiného než podniknout rázné opatření, zabavil jsem jí špunt ze dřezu. Musela se převléct a k lince jsem ji už nepustil :o)
Zato před večerním mytím nechtěla vůbec spolupracovat při uklízení hraček. Neustále lezla po gauči a vůbec nevypadala, že by se chtěla do uklízení zapojit. Nic nedala na moje slova,"Martinko, pojď si uklidit hračky, jinak si je odnese čert!" Až Danina rázná akce pomohla. Jste zvědaví jaká? Dana řekla Martince,"Martinko, jdu pro tašku a dám do ní čertovi tvoje hračky!" Sotva se Dana s taškou skutečně objevila ve dveřích, Martinka se pustila bleskurychle do uklízení. Přitom vykřikovala,"Nebude čert odnášet hračky, uklidím!" :o)
Martinčino nespolupracování a neposlouchání pokračovalo ještě v koupelně. Nechtěla se totiž svlékat. Normálně mi takové naschvály nedělá, ale Dana při příchodu do koupelny prohlásila,"To mi Martinka dělá každou chvíli. Postaví si hlavu a musí být prostě po jejím!" ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist