Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 15.04.2003
Martinčin věk - měsíce: 27
Rubrika: Deníček




Martinka ukazuje mamince utrženou kytičku :-)
Zápis z dnešního dne si s největší pravděpodobností pročítáte ve čtvrtek večer, možná i později. Je to způsobené mojí služební cestou. Právě si totiž lebedím ve 2200 pod střechou hotelu Silesia v polských Katowicích(S notebookem na peřině, prostě pohodička. Jenom na Internet se tu nedostanu :-( ). Podařilo se nám sem přijet před asi čtvrthodinou a ráno v šest hodin už máme stepovat před branami pobočky naší společnosti. Povedlo se nám překvapit i recepčního v hotelu, neboť snídaně se podává až od sedmé ranní. Nic se nedá dělat, připraví nám alespoň studenou snídani na cestu.
Mimo jiné jsem telefonoval Daně, jak jsou na tom obě holky a miminko v bříšku. Přitom se vloudila maličká chybička. Danino číslo jsem měl uložené bez mezinárodní předvolačky a tak se po chvilce vyzvánění ozval nadmíru ospalý ženský hlas. Nepřejte si vědět, co mi ta paní všechno pověděla. Takové polské nadávky jsem v životě neslyšel ;-) Honem jsem opravil číslo a konečně mohl promluvit s Danou. Zatímco včera Martince nebylo nejlépe a večer jí Dana musela zavést Paralen čípek kvůli teplotě, dnes znatelně pookřála. Ono je to hned vidět na jejím večerním usínání. Včera večer zabrala sotva hlavičku na polštář položila, dnes pro změnu pochodovala ještě ve tři čtvrtě na devět. Znáte to,"Maminko, já ci čůrat, já ci bumbu, já musím kakat, pšikreješ mě maminko?", a tak bych mohl ještě pokračovat. Jasné to znamení zlepšujícího se Martinčina stavu. To je dobře. Bezproblémově se cítí i Dana, ta noc z neděle na pondělí byla nějaká kritická a vyjímečná ;-)
Na závěr ještě připomínka včerejší návštěvy u gynekoložky. Zatímco Dana odešla do ordinace, Martinka prohlásila,"Tatínku, ci čůrat, ne do plínky!" Dana nás už předtím upozorňovala na záchod nacházející se v přízemí. Martinka vyběhla na chodbu a místo dolů po schodech se vydala do dveří vpravo. Představte si, za nimi se objevily další dveře s nápisem WC gynekologie. Dana běhá pokaždé dolů a ono se stačí podívat za roh ;-) Uvnitř jsem sundal Martince plínku a zvedl ji nad prkýnko, aby na něj zbytečně nesedala. Ihned protestovala,"Nebudu nahóže, ci sednout na pkýnko!" Po chvíli přesvědčování se vyčůrala i v přizvednutém stavu. Jenom plínku zpátky nechtěla. Prohlásila,"Neci počůranou plínku!" Měla pravdu, stihla ji už počůrat a asi to není nic příjemného dostat něco mokrého a studeného zpátky. Dostala tedy před odjezdem do Hradce nezbytné poučení,"Martinko, uvědom si, že nemáš plínku. Když budeš potřebovat, musíš si říct a my zastavíme!" Martinka celou cestu prospala a kupodivu vydržela až k babičce :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist