Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 16.04.2003
Martinčin věk - měsíce: 27
Rubrika: Deníček




Východ slunce nad Katowicemi - 5:30 hod
Tak Vás zdravím druhý den z Katowic. Dnešní den píši až ve čtvrtek, po ránu totiž došlo k nemilé události. Sotva jsem začal rozpojovat stroje určené na odvoz k nám, kolega mechanik se neopatrně ochomýtnul kolem mého notebooku a shodil ho z výšky asi metr sedmdesát na betonovou podlahu. Po té obrovské ráně mírně napraskl kryt na několika místech a notebook usnul nadobro. Až ve čtvrtek ráno jsem se dostal k jeho demontáži a opravě. Nakonec stačilo spojit rozpojený konektor a stroj funguje dál. Ať žije Toshiba! To jsem vážně nečekal, že ještě bude pracovat :o)
Dostal jsem se i k Internetu, ale bohužel jsem v tu chvíli postrádal u sebe disketu se včerejší aktualizací a počítač mi nefungoval, což již víte. Budete si muset počkat na novinky do zítřejšího dne.
Můj polský kolega - mistr údržby Tomasz nás pozval navečer na jedno až dvě piva, neboť slavil čtvrté narozeniny svého staršího syna. Po náročném pracovním dni přišla taková akce náramně vhod. Když už jsem u slavení narozenin, Martinka oslavila v úterý svoje dvacetisedmi měsíční narozeniny ;-) To to letí.
Večer se moc vydařil, pivo značky Zywiec bylo také moc dobré a rozhodně nezůstalo u jednoho. Když jsme pak v deset hodin nakládali přítele Tomasze do objednaného taxíku a my šli pěšky na hotel, raději jsem Daně pak ani netelefonoval ;-)
Protože Vám v tuto chvíli nemohu sdělit více podrobností o Martince, vrátím se v jedné příhodě o téměř čtrnáct dní zpátky. O víkendu u babičky se bavila neteřinka Petruška s Martinkou,"Martinko, co to tady máš?" Ukázala přitom na Martinčinu pihu na levé ručce. Martinka se na ruku zahleděla a odpověděla,"To mám puntík, néé pihu!" Petra pokračovala,"To není piha, ale pica, já mám taky picu, hele tady!", a plácala se přitom přes zadeček. Hádejte co mě napadlo? Vás také? Co ty děti ve školce nepochytí, viďte? Ne né, tak to není, Petruška má totiž na zadečku také pihu! ;-) Když byla Petruška o něco málo starší, než je dnes Martinka, řešila při koupání problém,"Co to tady mám?" "To je piha Petruško!", odpověděla jí máma. Petruška poté excelovala,"Já tu pihu nechci, kdo si mě s takovou velkou pihou na prdelce vezme!" :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist