Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.04.2003
Martinčin věk - měsíce: 27
Rubrika: Deníček




Martinka nastupuje do auta před OBI :-)
Před chvílí jsme se s Martinkou navrátili z odpoledního nákupu. My chtěli zakoupit lamino desky na výrobu přebalovacího pultu pro miminko a děda požadoval nějaké kovové nožičky na stolek. Protože v Baumaxu měli pouze nožičky kruhového průřezu, přejeli jsme ještě do OBI. Tam se Martince moc líbilo. Neustále vyhledávala jejich maskota (Bobra), ukazovala na něj a hlasitě vykřikovala,"Jéjééé, bobl, taámhle je bobl, všude samej bobr!
Martinka jela se mnou bez plínky, proto jsem ji před Baumaxem upozornil,"Martinko, než si sedneš na vozejček, musíš se vyčůrat na travičku!" Marťa oběhla na parkovišti vystavený zahradní domeček, dřepla si a vyčůrala. Přitom čůrání okomentovala,"Vyčůrala Martinka, tady za domeček!" :-)
V OBI si chtěla zakoupit pomlázku. Ihned si jednu vytáhla ze stojánku, jenomže všechny měřily přes metr padesát. Proto jsem jí pověděl,"Martinko, jedeme domů, dojdeme na proutky a já ti jednu upletu!" Jak jsem řekl, stalo se. Martinka však chtěla používat pomlázku na všechny možné účely, jenom ne na ten pravý. Strkala pomlázku do hlíny na záhonku, drbala s ní beton a nakonec ji šoupla mřížkou do kanálu. Proto jsem jí pomlázku preventivně zabavil, aby ji měla na zítra :o)
Velikonoce Martinka zaregistrovala již dávno předtím. Předevčírem například šla s Danou na procházku a u jednoho domu mají stromeček vedle dveří ozdobený kraslicemi. Martinka si ho hned všimla a radostně křičela,"Jéjé, tady mají velikonoce, nojó velikonoce!" :o)
Vzhledem k vylepšujícímu se počasí jsme navečer roztopili gril a jali se grilovat maso. Letos poprvé. Než se mi povedlo gril roztopit, všechny děti mi vydatně pomáhaly. Házely do grilu dřevo, Danielka ho vytahovala zpět, prostě chaos a zmatek. Když nás tu je o víkendu tolik, tak to stojí za to :o)
Na závěr ještě malou perličku ze včerejšího podvečera - Martinka má u babičky vlastní malý nočníček. Včera však vyzkoušela Daninčin na chodbě. Sotva se z něho zvedla ihned ho zhodnotila,"Já sedla na Daninčinej nočníček, jóó ten byl dobrej, ten byl dobrej!" :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist