Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.04.2003
Martinčin věk - měsíce: 27
Rubrika: Deníček




Martinka si otevírá Bobíka :-)
Dnešní den přinesl hned několik prvenství. Letos poprvé vystoupily venkovní teploty na tu správnou úroveň - mohl jsem obléci tričko a kraťasy. Dnes jsme také poprvé svačili venku. Na dnešním snímku vidíte Martinku právě otevírající Bobíka. Buhužel, u toho otevírání zůstalo, snědla pouze dvě lžičky.
Po svačince jsme spolu s Martinkou pomáhali Daně. Potřebovala na zahrádku dopravit substrát na pelargonie, truhlíky a jiný materiál. Martinka si střídavě hrála na písku a střídavě pomáhala sázet kytičky. Já si mezitím přinesl velké nářadí a jal se rozhrabovat zbytek našeho hospodářství. Jak jsem psal již loni - postupně zatravňujeme pěstební plochy, neboť jak říkala Dana,"Nemíním na zahrádce pěstovat krmivo pro slimáky!" Má pravdu, vždyť loni nám sežrali na co přišli :-(
Martinka si doběhla pro svoje dětské náčiní a hrabala záhonky se mnou. Později i prohazovala cestičky lopatou. Překvapivě ji to bavilo (Alespoň chviličku ;-) ). Posléze jsem se chystal nastartovat sekačku, aby se prohřál motor, potřebuje totiž vyměnit olej. Martinka však utekla na druhý konec dvorka a hlasitě protestovala,"Nebude tatínek, nebude tartovat sekačku, já se bojím sekačky, no jóó, to víš že jó Martinka se bojí sekačky!" Budu muset počkat, až se mnou Martinka nebude pracovat ;-)
Na závěr se ještě vrátím ke včerejšímu večeru. Martinka nás velice překvapila svým usnutím o půl deváté večerní. Bohužel se pak probrala těsně před desátou. Dana zaslechla podezřelé zvuky z ložnice, vběhla tam a spatřila Marťu totálně zeblitou, včetně postele, přikrývek a podložek vedle ležících. Já se mezitím koupal a tak Dana, chtě nechtě musela Marťu kousek poponést. Však z toho pak měla výčitky, zdali si nějak neublížila. Všechno je ale v pořádku :o)
Martinku jsem od Dany převzal a odnesl do koupelny osprchovat. Tam nastal druhý cirkus - Martinka se nechtěla sprchovat. Po několika minutách konečně seděla zachumlaná pod dekou v obyváku na gauči. Drkotala zoubky a pomalu se zklidňovala. My museli celou tu spoušť pořádně uklidit. Nevíme čím se to stalo, ale jednou z hypotéz je večeře. Prostě jí asi nesedla.
Zrovna včera u babičky Dana rozebírala s tetou, že se Martinka v nové posteli ještě nepoblinkala. Jak je vidět, asi to přivolala ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist