Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.04.2003
Martinčin věk - měsíce: 27
Rubrika: Deníček




Martinka roznáší písek po zahradě :-)
Dnes jsem konečně přijel z práce o něco dříve (O půl čtvrté) a Martinku doma nezastihl. Na zahrádce pracovala Dana samotná. Sela na záhonky nějakou zeleninu a Martince hrášek. Ptáte se kam se schovala Martinka? Neschovala se, šla na procházku se Sylvou od sousedů. Využil jsem Martinčiny nepřítomnosti a vyměnil v sekačce olej. Musel jsem ji totiž za tím účelem nastartovat a to by se nelíbilo Martince. Však mi navečer povídala,"Tatínek nebude tartovat sekačku, ani na chiličku, já se bojím, já se bojím!" :o)
Před čtvrtou se holky objevily a Sylva nakrmila Martinku čokoládovým Bobíkem. Martinka totiž od cizího hamá lépe. Bobíka snědla téměř celého. Dnes jsme opět svačili venku, počasí se konečně mírně umoudřilo. Po svačince si Martinka začala hrát na svém pískovišti. Dana jí prozatím nechce mokřit písek, přece jenom ještě není moc velké teplo. Martince tak ze sypkého nejdou dělat bábovičky. Baví se tedy jinak - nabírá písek do různých nádob a roznáší ho po zahradě. Písek tímto stylem znatelně ubývá. Ještě že ho máme před domem celou hromadu ;-)
Já se mezitím přesunul na dvorek a zanechal holky na zahrádce. Dana chce totiž zkrášlit dvorek a k tomu potřebuje stojan na kytičky. Takový stojan je potřeba svařit a přitom mi zrovna nemusí asistovat Martinka. Stačilo, že šla s Danou domů právě v okamžiku mého maximálního pracovního nasazení. Řezal jsem rozbrušovačkou trubky a za sebou slyšel Martinčin hlásek,"Nepudu maminko, já se bojím, nežezej tatínku, já se bojím!" Musel jsem na chvíli přestat pracovat, jinak by Martinka domů snad ani nešla.
Jak sami vidíte, Martinka se v poslední době všeho bojí. Zatímco jí loni absolutně nevadila nastartovaná sekačka, letos z ní má panickou hrůzu. Stejně tak z různých vrčivých strojů. Když se máme ve vaně sprchovat, také se bojí. Martinka se prostě dostala do takového bojácného období. A tak je to se vším. Zatímco před nedávnem procházela obdobím celkem bezproblémové konzumace jakéhokoliv jídla, dnes nechce hamat a tropí u stolu hlouposti. Například při večeři - normálně jí na drobno nakrájené špagety lžičkou. My je pro změnu motáme na vidličku za pomoci lžíce. Martinka seskočila a už se řítila pro svoji vidličku. Pak nevěděla, zdali má špagety bagrovat lžičkou či vidličkou. Neustále přehazovala nářadí v ručičkách, lžičkou míchala špagety v misce až lítaly kolem po stole, prostě samé blbosti. Nakonec však přece jenom něco snědla ;-)
Po večerníčku Martinka sledovala oblíbeného Krtečka. Já už ho moc nemusím, viděl jsem každý díl nejméně padesátkrát ;-) Vím přesně, kde se co a v jakém okamžiku stane. Martinka sleduje Krtečka ráda a končí-li jeden ihned křičí,"Etě jeden bude? Putíme etě jeden, já ci jetě jeden!" No, maximálně jí povolujeme čtyři díly za sebou :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist