Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 27.04.2003
Martinčin věk - měsíce: 27
Rubrika: Deníček




Martinka rovná květináče do stojanu :-)
Dnešní ráno se Martinka maličko polepšila, mám na mysli její vstávání. Sice se probrala již před šestou s brekem a na Danin dotaz,"Martinko, copak tě trápí!", odpověděla,"Bolí mě bžíško!" Dana ji uchlácholila a Martinka okamžitě zabrala, takže to zase tak hrozné nebylo. Probudila se pak až před osmou ;-)
Po snídani jsem se šel na půdu podívat po nějakém zajímavě tvarovaném železu - Dana chtěla ještě vyrobit držák na závěsný květináč. Štrachal jsem na půdě a najednou se zezdola ozval Martinčin hlásek,"Haló, haló, do je tam? Já volám tátu, tady máš víno!" Martinka stála na spodním schodu a nabízela mi kuličku hroznového vína. Ta je hodná viďte? :o)
Slezl jsem po schodech dolů a navrhl holkám,"Vezmu si Martinku na půdu, budeme hledat spolu. Dana sice měla zpočátku jisté výhrady, naše půda je totiž plná krámů na vyhození a jiného harampádí. Nakonec rezignovala, vytáhla Martince špinavou teplákovou soupravu. Zatímco se Martinka strojila, vysvětloval jsem jí,"Martinko, po půdě musíš chodit opatrně, je tam pěkný bordel!" Martinka mě utěšila,"To nic tatínku, to ukidíme!" Kdyby to jenom šlo tak snadno, spíše bude nutné nechat přistavit kontejner ;-) Martinka se obula a po chvíli jsme už pochodovali po půdě. Konečně jsem našel kýženou věc a Martinka mezitím objevila tašku s mými starými hračkami. Okamžitě ji připravila na expedici směrem dolů :-)
Zatímco jsem na dvorku svařoval věšák na květináč, Martinka zkoušela aranžovat do včera vyrobeného kytkového stojanu květináče se zeminou. Ty našla položené v rohu. Stojan po nočním deštíku pěkně zreznul, budeme ho muset ještě natřít.
Po odpolední svačince, během níž Martinka sama snědla celý vanilkový smetánek(To je co říci ;-) ), jsem zůstal s Martinkou doma. Nedalo se nic dělat, venku přecházela jedna dešťová přeháňka za druhou. Martinka neustále loudila,"Tatínku spavíš Klubíčko? Dy už pustíme Klubíčko?" To je její dětské cédéčko do počítače. Jemně mi chtěla naznačit, abych konečně rozchodil počítač položený bez krytů vedle pracovního stolu. Dal jsem se tedy do toho. V tuto chvíli počítač jakž takž chodí, ale nechce se připojovat na Internet. No nic, zvládnu to naštěstí i z notebooku ;-)
V průběhu oživování počítače jsem odbíhal hrát si s Martinkou. V jednu chvíli jsme se uložili na zemi a dělali, že jako spíme. Povídal jsem Martince,"Až bude venku teplíčko, můžeme takhle spolu spát ve stanu!" V tu chvíli mě napadla ještě zajímavější varianta,"Martinko, až se nám narodí miminko, necháme ho s maminkou doma. My půjdeme spát na zahrádku do stanu, aby nás nerušili!" ;-) Tato věta nazvedla i doposud klidně ležící Danu,"Jen abych si tam nešla lehnout sama a doma nenechala tátu s Martinkou a miminkem!" Tak tedy nevím, která varianta je lepší ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist