Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 30.04.2003
Martinčin věk - měsíce: 27
Rubrika: Deníček




Roztápíme gril - 17:30 hod :-)
První část dnešní aktualizace začínám psát raději už teď, ve čtyři hodiny odpoledne. Nemůžu si přece ke svým věrným čtenářům dovolit, že bych nic nenapsal bez předchozího upozornění ;-) Jistě víte, co je dnes za den(Čarodějnice ;) ) a my mimo jiné budeme maličko oslavovat se sousedy. Mají k nám přijít a společně si něco připravíme na grilu. Jenom to počasí se nějak kazí, odpoledne se pěkně zatáhlo :-(
Tyto další řádky dopisuji na notebooku průběžně, jak vychází čas. Sousedé se k nám přestěhovali na zahrádku spolu s grilem a stolečkem. Zvolili jsme toto řešení, aby si Martinka mohla hrát na písku, nebo houpat na houpačce. Houpání patří mezi Martinčiny oblíbené činnost. Po zimě se zpočátku bála a museli jsme ji houpat pouze maličko. Jenomže netrvalo dlouho a chtěla rozhoupat více. Prohlásila,"No jóó, to je doblý, houpej velko!" Ptáte se, co to znamená velko ? Martinka tím myslí hodně. Dnes chtěla také houpat a tak zkoušela postupně,"Maminko, budeš houpat? Tatínku, budeš houpat? Péťo, budeš houpat Martinku?" Konečně ulovila sousedovic Péťu. Po něm ji houpala ještě Sylva.
Roztopili jsme gril a strejda začal grilovat makrely. Já přinesl soudek s pivem a sotva ho Martinka zmerčila křičela,"Koukéj táta nese pívo! Tady položíš tatínku?" Položil jsem soudek, narazil do něho pípu a Péťa se ujal role výčepního. Martinka seděla naproti němu a mlsně si prohlížela sklenice s pěnivým mokem. V jednu chvíli si i čuchala ke sklenici. Ptala se přitom,"Můžu čuchnout si? Ochutat?"
Strejda mezitím přinesl hotové makrely a Martinka si také kousek dala. Jenomže více než masíčko jí zachutnala salátová okurka. Dana ji musela krotit, abychom dnes neprožili další divokou noc s blinkáním ;-)
V osm hodin jsem se zeptal Martinky,"Martinko, půjdeš spinkat? Běž hezky domů, svlékni se, vykoupej a ulož se do postele, já tě přijdu zkontrolovat!" Samozřejmě, že jsem si dělal legraci. Martinka se zarazila a přemýšlela, co vlastně má dělat. Po chvíli prohlásila,"Nené, nepudu jetě pinkat!" :o)
Nakonec jsme vydrželi až do devíti hodin. Možná bychom poseděli i déle, ale vyhnala nás bouřka. Martinka se stejně musela jít umýt, takže jsem ji šel vykoupat. Dnes si můžeme připsat další rekord - Martinka šla poprvé spát až po čtvrt na deset ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist